Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena omylom zjedla unikátny lupienok na FOTO: Mohla zaň vyhrať vyše 100-tisíc!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

OSWESTRY - Žena z anglického grófstva Shropshire sa priznala, že sa omylom vzdala výhry v hodnote v prepočte viac ako 110-tisíc eur. Lupienok v tvare srdiečka, ktorý našla v balíku slanej pochutiny, jej mohol priniesť veľkú finančnú odmenu, namiesto toho ho však zjedla.

Dawn Sagarová sa mohla stať víťazkou 100 000 libier (112 500 eur), keby vedela o prebiehajúcej súťaži o najkrajšie zemiakové lupienky v tvare srdca britskej spoločnosti Walker. "Veľké srdcia, malé srdcia, bublinkové srdiečka, chrumkavé srdiečka - chceme ich vidieť všetky!" oznámil výrobca v súvislosti so súťažou "Heart Shaped Crisp Hunt". 

Šťastný výherca musel splniť niekoľko požiadaviek, aby získal finančnú odmenu. Napríklad predmetný lupienok mal mať tvar symetrického srdca. Sagarovej sa jeden taký podarilo nájsť. "Mala som prestávku v práci, dala som si balíček čipsov, rozprávala som sa, keď som si pomyslela ‚och, srdce, odfotím ho‘, pretože bol deň po sviatku zamilovaných," uviedla Dawn.

Fotografiu srdcového lupienka poslala svojim priateľom na Snapchate, uvádza BBC. Nato ju začali zaplavovať správy. "Ty si to zjedla?", načo odpovedala: "Áno, prečo nie?" Svoju chybu si uvedomila až po príchode domov, keď jej povedal priateľ o súťaži. "Vygúglila som si to a povedala som si, áno, to je ono, ale bolo neskoro." 

Podľa pravidiel Walkers je potrebné víťazný lupienok aj balíček, v ktorom bol, uschovať, aby mal víťaz nárok na cenu. Sagarová nakoniec neposielala fotku ani obal, ktorý našla v koši. Hovorca firmy povedal, že je im ľúto toho, že Dawn lupienok zjedla, ale dodal, že nie je ešte všetko stratené a súťaž pokračuje ďalej. 

Viac o téme: SrdceVýhraLupienkyČipsy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu