Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nevinné VIDEO z reštaurácie vyvolalo u ženy zimomriavky: Preboha, veď je to môj mŕtvy manžel!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Spice Cottage)

WESTBOURNE - Istá Britka zažila šok, keď náhodou zaregistrovala na sociálnej sieti reklamné video nakrútené v indickej reštaurácii. Zbadala v ňom totiž svojho manžela, ktorý už dávnejšie zomrel. Ešte viac ju prekvapilo zistenie, že zábery vznikli iba pred niekoľkými týždňami. Žena sa stále snaží zistiť, čo sa stalo.

Reštaurácia Spice Cottage v malebnej dedinke Westbourne v anglickom grófstve Sussex je doslova bombardovaná otázkami, ktoré sa týkajú identity záhadného muža. Lucy Watsonová (59) totiž tvrdí, že na reklamnom videu tohto zariadenia je jej manžel, ktorý zomrel v roku 2014. 

Záznam, ktorý vznikol začiatkom tohto roka, zaregistrovala náhodou na sociálnej sieti. Je presvedčená o tom, že medzi hosťami videla svojho milovaného Harryho. "Vo chvíli, keď som to zbadala, hneď som si pomyslela, že je to Harry. Vedela som to okamžite, nemusela som o tom premýšľať. Kuracinu jedával aj doma," povedala. 

Nevinné VIDEO z reštaurácie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Spice Cottage)

Situácia teda vyvoláva otázku, či je na videu zachytený duch. Hovorí sa, že každá reklama je dobrá, i keď by mala znamenať, že v Spice Cottage straší. Lucy však tieto konšpiračné teórie odmieta a domnieva sa, že reštaurácia použila staré zábery ako reklamný ťah. Jej predstavitelia neskôr zverejnili komentár k teraz už virálnemu videu, v ktorom trvajú na tom, že bolo nakrútené len pred pár týždňami. "Rekonštrukcia bola dokončená začiatkom januára 2023 a reklamné video sa zameriava na tieto zmeny. Pred rekonštrukciou boli všetky stoly zakryté bielymi a červenými obrusmi, takže je zrejmé, že tieto zábery sú nové. Ide o veľmi nezvyčajnú situáciu a dúfame, že sa všetko vysvetlí," vyjadrilo sa vedenie prevádzky. 

Z ďalšieho komentára k príspevku vyplýva, že Watsonová sa veľmi mýli. Kiera Dohertyová, ktorá je podľa vlastných slov dcérou zosnulého, uviedla: "Osoba, ktorú Lucy Watsonová spomína, bol môj otec Harry. Toto na sto percent nie je on." Možno že ide o dvojníka a možno má Lucy šiesty zmysel a vidí mŕtvych ľudí.

Viac o téme: DuchReštaurácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu