Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Lovec duchov bol preskúmať strašidelný tunel: Z toho, čo v ňom nahral, naskakujú zimomriavky

(Zdroj: Youtube/Yorkshire Ghost Guy)

DONCASTER - Lovec duchov tvrdí, že počas prehľadávania strašidelného tunela zachytil entitu, ktorá mu povedala, že je tam uväznená. K tunelu sa viaže legenda, podľa ktorej v ňom zomrelo dievča. Muž okrem toho preskúmal aj iný paranormálny jav - takzvaný vlak duchov.

Andy Pollard, tiež známy ako Yorkshire Ghost Guy, navštívil notoricky známy Cadeby Tunnel v britskom Doncasteri počas svojho najnovšieho vyšetrovania paranormálnych javov. Rovnako ako pri predchádzajúcich pátraniach aj teraz si nastavil videokameru, ktorou zachytil okolie. Bol tiež vyzbrojený meračom K2 - zariadením používaným na detekciu v elektromagnetickom poli, ktoré podľa paranormálnych vyšetrovateľov môže naznačovať prítomnosť duchov. Keď neskôr skontroloval záznam, uvidel niečo, čo vyzerá ako strašidlo. Najprv mu povedalo, aby "odišiel preč" a neskôr mu odkázalo, že je "v pasci". 

 

This is a brief vigil/investigation of Cadeby Tunnel in Doncaster. Filmed on Halloween night….at the time we couldn’t go...

Posted by Yorkshire Ghost Guy on Sunday, December 11, 2022

"Pri predchádzajúcich návštevách s mojou bývalou skupinou sme zachytili hlas ženy, ktorá sa pýtala, či je tam jej dieťa. Na tomto mieste som opatrný, dokonca aj počas dňa. V skutočnosti som nevidel ani nepočul dôkazy až do prehrania záznamu, čo bola pravdepodobne dobrá vec," uviedol Pollard. Zároveň ale pripustil, že záber strašidla mohla byť len anomália pri nahrávaní. S tunelom sa spája legenda o dievčati známom ako Mexborough Ragger, ktoré bolo zabité. Údajne vo vnútri predávalo handry, ale keď počulo približujúci sa vlak, už sa nestihlo dostať do bezpečia. 

Minulý mesiac Pollard navštívil opustený mlyn v mestečku Matlock, kde sa údajne stretol so strašidelným prízrakom, ktorý ho prenasledoval. Obyvatelia boli zaskočení, keď im povedal, že videl vlak duchov na železničnej trati, ktorá by mala byť opustená. Andy priblížil, že videl približne dvadsať ropných vagónov popri parku Tothill. Podľa Plymouth Live trať príležitostne využívajú nákladné vlaky, keď potrebujú cúvať, čo pravdepodobne vysvetľuje strašidelný prízrak, ktorého bol Andy svedkom vlani v júni. 

Viac o téme: DuchParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu