Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pikantný incident počas Zoomu: Lekár musel vysvetľovať, čo sa dialo za jeho chrbtom

(Zdroj: Twitter/Protect Tucson Public Safety)

PIMA COUNTY - Lekár, ktorý sa otvorene priznáva k homosexuálnej orientácii, musel vysvetliť, prečo sa za ním na online stretnutí objavil takmer nahý muž. Prostredníctvom príspevkov na Twitteri uviedol, že ide o jeho dobrého kamaráta, s ktorým netvoria pár, ale spoločne cestujú. Incident považuje za vtipný.

Matt Heinz z Arizony bol jedinou osobou, ktorá sa k pracovnému stretnutiu na Zoome pripojila na diaľku, pretože bol práve na dovolenke v Karibiku. Lekár, ktorý pracoval v administratíve Baracka Obamu, keď bol prezidentom, zostal zahanbený po tom, ako sa za jeho chrbtom objavil oveľa mladší muž v čiernom tielku a slipoch. Mladík sa zatúlal do pozadia záberu a potom si zdvihol košeľu. Vtedy si všimol, že kamera na počítači je zapnutá. Heinz ju rýchlo vypol, no účastníci online rokovania už záhadného muža v pozadí stihli zaregistrovať. 

Lekár neskôr prezradil, že tento muž nie je jeho priateľ ani sexuálny pracovník. Incident prirovnal k iným podobným nehodám počas online stretnutí, ktoré často narušili deti alebo domáci miláčikovia. Ďalej uviedol, že momentálne je na desaťdňovej plavbe Ritz-Carlton okolo Karibiku s "cestovateľským spoločníkom, priateľom". "Počas pandémie som pracoval ako nemocničný lekár. Okrem toho som vykonával verejnú službu v dozornej rade a starostlivosť o svojho starnúceho otca v Michigane. To si vyžadovalo, aby som sa na diaľku zúčastňoval viacerých zasadnutí predstavenstva," napísal na Twitteri. 

V ďalšom príspevku priblížil, že jeho spoločník má 24 rokov. "Nechodíme spolu. Netvoríme pár. Nie sme zasnúbení. Nie sme manželia. Nechajte môjho priateľa na pokoji. Bol v plavkách. Náhodou vošiel do záberu ani nie na tri sekundy. Nebol nahý, je zjavne dospelý a nie je sexuálnym pracovníkom. Nie že by na tom bolo niečo zlé," dodal Matt. 

Viac o téme: HomosexuálTrapasZoom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu