Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Škandalózny Zoom sudkyne: Zapla kameru, no nemala to robiť! Odhalila ju v chúlostivej situácii

(Zdroj: Twitter/Agencia Venezuela News)

CÚCETE - V Kolumbii suspendovali sudkyňu, ktorá rozhodovala o zrušení väzby pre obžalovaného. Nebolo by na tom nič mimoriadne, keby ju počas online súdneho pojednávania neprezradila webkamera. Na tej vidno, ako rozospatá a polonahá leží v posteli s cigaretou v ruke. Informoval o tom denník El País.

Pojednávanie sa konalo minulý týždeň prostredníctvom videokonferencie, na ktorom mala sudkyňa Vivian Polaníaová (34) rozhodnúť o pokračovaní väzby pre muža obvineného z umiestnenia bomby v kasárňach. Už od samého začiatku bolo poznať, že sudkyňa sa príliš nesústredí. Odpovedala zmätene a po dlhších odmlkách, pričom webkameru mala vypnutú. Keď oznámila zamietnutie prepustenia obvineného na slobodu, dostal slovo jeho advokát. Ten povedal, že rozhodnutiu nerozumie a chcel ho zdôvodniť. "V 57. minúte aktivovala kameru a naskytol sa nám žalostný pohľad - ospalá, strapatá, ležala v posteli a bola polonahá," cituje El País zo zdôvodnenia pozastavenia výkonu funkcie sudkyne.

Asi po dvadsiatich sekundách prokurátor upozornil sudkyňu, že má zapnutú kameru, na čo ju vypla. Nasledujúci deň právnik obžalovaného podal sťažnosť na správanie sudkyne. Disciplinárna komisia jej trojmesačné suspendovanie zdôvodnila ako neúctu k účastníkom konania a porušenie sudcovského kódexu obliekania. Polaníaová sa podľa miestnych médií už v minulosti preslávila na sociálnych sieťach zdieľaním svojich fotografií v spodnej bielizni či príspevkami so sexuálnym podtextom.

Viac o téme: WebkameraSudkyňaSúd KolumbiaVideohovor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu