Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Motorkár sa chválil VIDEOM svojej zbesilej jazdy, ušiel policajtom: Dobehla ho karma, ostali mu oči pre plač

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CLAYTON - Množstvo ľudí vrátane kriminálnikov stále zabúda na to, že sociálne siete používajú aj orgány činné v trestnom konaní. Túto skutočnosť dokumentuje prípad amerického motorkára, ktorému sa podarilo počas policajnej naháňačky uniknúť. Možno by to tak aj zostalo, keby záznam zo zbesilej jazdy previnilec nezverejnil na Tik Toku.

Polícia v okrese Clayton County v americkom štáte Georgia prenasledovala zbesilého motorkára, no nakoniec s ním stratila kontakt. Neúspešným prenasledovaním sa však pátranie polície neskončilo. "Po tom, čo sa o naháňačke dopočul poručík Reimers, začal prehľadávať sociálne siete," uviedlo okresné oddelenie Clayton County Police Department v príspevku na Facebooku.

Policajt bez väčších ťažkostí na Tik Toku a YouTube objavil záznam z naháňačky, ktorý zodpovedal policajnému hláseniu. Navyše motorkár vlastnil relatívne vzácny motocykel Triumph Street Triple RS 2022. V okolí sa podľa registrácií vyskytoval iba jeden takýto stroj, čo pátranie výrazne zjednodušilo. Majiteľ motocykla bol krátko nato vypátraný a k incidentu sa priznal. Nakoniec sa ukázalo, že je naň vydaných už dvanásť príkazov na zatknutie v rôznych okresoch za rôzne delikty. 

Viac o téme: MotorkaMotorkárPolicajná naháňačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu