Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žena našla správy, ktoré jej manžel posielal exkolegyni: Išlo ju poraziť, tieto slová nemyslí vážne!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Hranica medzi koketovaním a utužovaním vzťahov môže byť tenká. Niektorí ju môžu mať nastavenú inak než partner vo vzťahu. Žena podobnú situáciu opísala na sociálnej sieti. Ostatné ženy zostali v nemom úžase spolu s ňou.

Žena sa podelila so svojou nepríjemnou skúsenosťou na fóre Mumsnet. "Môj manžel má kamarátku, s ktorou kedysi pracoval a s ktorou sa roky nevideli. Zostali v kontakte, nikdy som s tým problém nemala. V minulosti povedal, že sa medzi nimi nikdy nič nestalo, hoci to chcel. Keď som ho s tým konfrontovala, priznal, že sa už predtým bozkávali," píše. 

Žena našla správy, ktoré
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Nedávno ale užívateľka objavila správa, ktoré si títo dvaja posielali. "Takéto správy si kamaráti neposielajú, napr. 'rád by som si ťa rozbalil na Vianoce', 'milujem tvoje prsia', atď. Tiež povedal nepekné veci o mne, našich deťoch a niektorých ďalších členoch rodiny," pokračuje. 

To však nie je všetko. Rivalka v láske chlapovi poslala pomerne odhaľujúce a prefiltrované selfie. On jej zas poslal fotky pohľadníc, ktoré mu ona poslala pred takmer dvadsiatimi rokmi, ktoré si schovával na pamiatku. "Tvrdí, že medzi nimi nie je nič romantické, ale prestávam tomu veriť," píše žena. "Som nerozumná, ak neprijímam to, čo mi hovorí? Akékoľvek rady a názory by som vďačne prijala, som z toho vyvedená z miery," pýta sa zároveň. 

Žena našla správy, ktoré
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Väčšina ľudí sa zhodla na tom, že správanie manžela je nevhodné a neakceptovateľné. "Panebože, aké kruté a neúctivé. Veľmi ma mrzí, že si sa ocitla v takejto situácii. Zbav sa ho, zaslúžiš si viac," radí v komentári jedna žena. "Chce mať aférku, je to očividné. Nestará sa o teba a vašu rodinu," myslí si ďalšia osoba. "Napísať 'milujem tvoje cecky' nie je flirtovanie. Buď ju už pretiahol, alebo sa chystá. Pošli ho do čerta," uzatvára iný užívateľ. 

Viac o téme: VzťahKolegyňaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu