Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trik, ktorý vám ušetrí veľa nervov: Maličkosť zabráni tomu, aby sa vám vianočné svetielka zamotali

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimage.com)

LONDÝN - Príprava na vianočné sviatky môže mať viacero úskalí a jedným z nich je niekedy rozmotávanie sviečok na stromček. Aj keď ich totiž akokoľvek opatrne a dôsledne poskladáte, vždy sa z nich stane neprehľadné klbko. Zápas s večne zamotaným káblom však môže byť pre vás víťazný vďaka návodu, ktorý sa objavil na sociálnej sieti.

Používateľka sociálnej siete Tanya dokumentuje šikovný návod, ktorý by vám mohol pomôcť rozmotať vianočné svetielka, píše The Mirror. Zvyčajne je to totiž tak, že aj keď sa ich snažíte úhľadne zložiť, o rok je ťažké ich rozmotať. „Ukážem vám, ako zabrániť tomu, aby sa vám vianočné svetielka zamotali,“ hovorí autorka príspevku. „Prilepte  svetelnú reťaz na spodok škatule od topánok, aby držala  na jednom mieste. Omotajte ju okolo škatule a pomaly postupujte nahor, kým sa nedostanete až na vrch. Keď zalepíte jej koniec lepiacou páskou, urobte v rohu  škatule otvor na  uskladnenie batérie."

@tanyahomeinspo

3 ways to hack Christmas chores & save more time for fun. See link to Groupon in bio #Groupon #homehacks #cleaninghacks #christmashacks AD

♬ Pop and bright Christmas songs - G-axis sound music

Tayna všetkých ubezpečila, že takto zmotaná svetelná reťaz bezpečne prečká celý rok. Používatelia sociálnych sietí boli z jej jednoduchého hacku unesení a niekoľkí  uviedli, že je geniálny. „Určite to budem robiť  takto. Vždy mi totiž trvá celú večnosť,  kým sviečky rozmotám. Je to  úžasné,“ napísal jeden z nich. Niektorí tiež uviedli, že svietiace reťaze skladujú podobným spôsobom, ale namiesto škatule od topánok požívajú obal z Pringles.

Viac o téme: SvetláVianoceSvetelná reťaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu