Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zákazník narazil v obchode na unikátnu mrkvu: Ľudia žasnú, tú FOTO musíte vidieť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PAIGNTON - Ľudia žasnú nad gigantickou mrkvou zo supermarketu v anglickom grófstve Devon. Mnohí naznačujú, že zelenina môže poslúžiť aj na iné účely, než len varenie. Niektorým totiž pripomína mužský pohlavný orgán. Komentujúcich okrem toho zaujala aj hrúbka zeleniny.

Nemenovanému zákazníkovi britského supermarketu sa podarilo nájsť nezvyčajnú mrkvu, ktorá ľuďom na internete doslova vyrazila dych. Fotografia sa objavila na Reddite a zachytáva zeleninu vo veľkosti nálezcovho predlaktia. "Absolútna jednotka v kategórii mrkiev. Nájdená v miestnom obchode so zmiešaným tovarom v Paigntone, Devon," uviedol autor príspevku. 

Mrkva je nielen mimoriadne dlhá, ale aj hrubá. V reakcii na záber niekoľko ľudí poznamenalo, že zelenina by mohla poslúžiť aj na iné účely. "Uistite sa, že použijete lubrikant," zažartoval jeden z komentujúcich. Ďalší uviedli, že ak by niekto túto mrkvu zjedol, pravdepodobne by bez problémov dokázal vidieť aj v úplnej tme. Iní sa zase zamysleli nad tým, či mrkva nevyzerá väčšia vzhľadom na perspektívu fotografie. "Nie ste len malý človek s mrkvou bežnej veľkosti?" spýtala sa jedna osoba. 

Viac o téme: Mrkva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu