Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Motorkárka na diaľnici spôsobila rozruch: Keď uvidíte, ako jazdila... je normálna?!

(Zdroj: TikTok/.callmeleek)

LEESBURG - Tiffany Khoudaliová z Floridy ostala zaskočená po tom, ako sa s deťmi vracala domov z večierka. O prekvapenie sa postarala okoloidúca žena na motorke, bez jediného kúsku oblečenia na sebe. Ako už je zvykom dnešnej doby, bizarná situácia bola zaznamenaná na video a zdieľaná na sociálnych sieťach.

Khoudaliová išla akurát po diaľnici 441 neďaleko Buzzard Beach, keď okolo jej auta prefrčala nahá motorkárka, informuje Inside Lake. Najprv sa zdalo, že má na sebe oblečenie telovej farby, no po chvíľke si Tiffany všimla, že žena nemá na sebe vôbec nič. Jej starší syn Malik vytiahol telefón a hneď začal nakrúcať. "Pozerala sa priamo pred seba, nikomu nevenovala pozornosť," okomentovala vodička správanie motorkárky. 

Keď sa priblížila k semaforu, zabrzdila a umožnila dvom autám odbočiť doľava. "Nie, že by som sa niekedy dostala do takej situácie, ale keby som bola nahá, nezastavila by som ani na semaforoch," povedala Khoudaliová. Tá neskôr uverejnila príspevok vo facebookovej skupine Leesburg's Word Of Mouth, kde mnohí začali vtipkovať a špekulovať, prečo žena jazdí nahá. 

Kancelária šerifa v okrese Lake County uviedla, že zareagovala na hlásenie, že jazdkyňa je opitá. Štyridsaťdeväťročnú ženu policajti identifikovali, ale jej meno odmietli zverejniť, keďže nedávno strávila šesť týždňov vo väzení za držanie drôg a momentálne je v intervenčnom programe. 

Viac o téme: DiaľnicaMotorkaNudistka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu