Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Svetoznáma mníška (34) odchádza z rehole: Rozbieha novú kariéru, odpadnete, ako teraz vyzerá!

(Zdroj: Youtube/The Voice of Italy)

RÍM - Talianska rádová sestra Cristina Scucciaová, známa ako "spievajúca mníška", v nedeľu oznámila, že opúšťa Rád svätej Uršule. Božia služobníčka (34), ktorá pred ôsmimi rokmi svojím výkonom ohromila porotu speváckej súťaže The Voice a zvíťazila v nej, sa chce venovať hudobnej kariére. Napísala o tom agentúra APA.

"Zmeny sú dôkazom vývoja, ale niekedy v človeku vzbudzujú obavy. Myslím, že človek musí byť odvážny, aby poslúchol svoje srdce," povedala Scucciaová v talkšou Verissimo na televízii Canale 5. Rodáčka zo Sicílie prišla do televízie v červenom nohavicovom kostýme, s rozpustenými vlasmi a piercingom v nose.

 

Suor Cristina, la vincitrice di The Voice Of Italy 2014, ha deciso di intraprendere un nuovo percorso di vita, lasciando...

Posted by ANSA.it on Sunday, November 20, 2022

Povedala, že si na živobytie zarába ako čašníčka v Španielsku, kde pracuje na svojej hudobnej kariére. Uistila, že "sestra Cristina", ako znelo jej rádové meno, v nej stále zostáva, rovnako ako viera v Boha. "Bolo to skoro pätnásť rokov náboženského života a boli to moje najlepšie roky," tvrdí. 

Sestra Cristina oblečená v rehoľnom šate a povzbudzovaná ostatnými rádovými sestrami v roku 2014 urobila obrovský dojem na porotu súťaže The Voice, keď zaspievala pieseň No One od Alicie Keys alebo Livin' on a Prayer od kapely Bon Jovi. Video s jej výkonom na Youtube videl podobný počet ľudí ako vystúpenie slávnych spevákov ako Ricky Martin či Kylie Minogue. V roku 2016 Scucciaová  spievala pred dvojmiliónovým publikom na Svetových dňoch mládeže v poľskom Krakove. 

Viac o téme: MníškaSpeváčka The VoiceCristina Scucciaová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu