Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúci záver romantických zásnub: Zrazu sa zjavil medveď! Pozrite sa, čo nasledovalo

(Zdroj: Youtube/New York Post)

NUEVO LEON - Richard Morales si dal na zásnubách naozaj záležať, myslel na každý detail, aby presvedčil svoju partnerku, aby povedala áno. Nevyspytateľnosť prírody ale ovplyvniť nedokáže. Na návštevu medveďa v Mexiku zrejme ani jeden z dvojice nikdy nezabudne.

Richard zobral svoju priateľku Ceciliu Canabalovú na romantické miesto v reštaurácii v ekologickom parku Chipinque v Cerro de Chipinque. Atmosféra mala všetko, jedlo, lupene ruží i svetelný nápis "Vezmeš si ma?" Vo videu muž kľačí na kolene a kladie otázku svojej (už) snúbenici, keď sa na scéne objaví veľký čierny medveď. "K incidentu došlo hneď po ,áno‘, keď som jej chcel navliecť prsteň na prst. Počuli sme, ako nám čašníci a záhradníci hovoria, že sa nemáme báť," uviedol mladík. 

Keď sa otočili, zbadali obrovský tieň, ktorý sa k nim vyšplhal po schodoch na terase. "Povedali sme si, že sa nebudeme hýbať, preto sme na videu takí statickí. Potom medveď preliezol múr a vošiel do záhrady," dodal Morales. Medveď dvojici sotva venoval pozornosť, zato na internete sa video rýchlo stalo populárnym.
 

Viac o téme: MedveďZásnubyŽiadosť o rukuMexiko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu