Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Toto by vytočilo aj vás: Rodina má pred domom zaparkovaných deväť áut! Pomsta susedy ich stála viac ako 100-tisíc

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Ženu zo Spojených štátov rozčuľovalo, ako jej susedia parkujú dve autá priamo pred jej vchodom, pričom ich nepoužívajú. Navyše ďalších sedem áut od tej istej rodiny zaberalo celú príjazdovú cestu. Až kým jej raz nedošla trpezlivosť.

Nemenovaná žena zdieľala pred pár dňami svoj príbeh na Reddite. "Moji susedia majú na ulici zaparkovaných celkovo deväť áut. Vždy zaparkujú dve z nich pred mojím domom a celý týždeň s nimi nepohnú. V mieste, kde žijeme, máme nariadenie, že nemôžete nechať svoje auto zaparkované dlhšie ako 48 hodín na tom istom mieste." 

Príjazdová cesta susedov, na ktorej je miesto pre štyri autá, je pritom vraj vždy prázdna. "Povedali mi, že neradi opúšťajú príjazdovú cestu v aute, pretože to vyzerá nevkusne. Viac ako polovica áut, ktoré majú, ani nepoužívajú. Používajú ich len na zabezpečenie parkovacích miest pre seba," tvrdí žena. 

Toto by vytočilo aj
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Vlani si všimla, že v zadnej časti pozemku jej suseda prebiehajú stavebné práce. Boli vykonané za mesiac, čo v užívateľke vyvolalo otázky, pretože podobné práce zvyčajne trvajú dva až tri mesiace. Poslala preto mestu upozornenie, že môže ísť o nelegálnu stavbu. Približne rok sa nič nedialo, ale s úradmi a byrokraciou to už tak býva. Minulý týždeň si ale všimla, že susedia stavbu búrajú. Zrejme tak naozaj bola nelegálna. "Na našej ulici sa šírila správa, že tam bol mestský inšpektor a dohliadal na priebeh búrania. Na základe toho, aký materiál a prácu použili, predpokladám, že som ich stála viac ako 100 000 dolárov (103 000 eur). 

Viac o téme: Parkovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu