Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ľudia sú totálne zmätení z dopravnej značky na VIDEU: Vedeli by ste, čo znamená?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Ani ten najskúsenejší vodič nemusí rozumieť každej dopravnej značke, ktorá je na ceste. Expertka na teoretické dopravné testy upokojila motoristov, keď vysvetlila, čo znamená táto menej známa značka. Mnohí užívatelia sociálnej siete sa jej poďakovali za vysvetlenie, lebo tiež nepoznali jej význam.

Bežnú dopravnú značku "zákaz návratu do jednej hodiny" nepochybne videli vodiči široko-ďaleko, no mnohí si nie sú istí, čo vlastne znamená. Annie, ktorá sa môže pochváliť viac ako 776 000 sledovateľmi na svojom tiktokovom účte, uviedla na pravú mieru význam menej známej dopravnej značky. 

Annie si získala veľkú sledovanosť vďaka svojim videám, prostredníctvom ktorých zdieľa dôležité informácie o tom, ako absolvovať teoretické dopravné testy. V nedávnom videu prezradila, čo robiť, keď uvidíte takúto značku. "Požiadali ma, aby som vysvetlila značky, ako je táto. Táto tabuľa hovorí, že tu od pondelka do soboty môžete parkovať medzi 8. hodinou ráno a 18. hodinou večer, ale len po dobu jednej hodiny. Zákaz návratu do jednej hodiny jednoducho znamená, že nesmiete vyjsť zo svojho parkovacieho miesta, prejsť okolo bloku a vrátiť sa späť na toto parkovacie miesto," uviedla. Zároveň dodala, že ak na značke nie je uvedené, ako dlho môžete parkovať na vyhradenom mieste, zvyčajne tam môžete stáť tak dlho, ako chcete. 

Mnoho komentujúcich pochválilo Annie za zdieľanie dômyselných informácií. Niektorí priznali, že význam tejto značky nikdy nepoznali. "Vždy som si myslel, že to znamená, že po zaparkovaní nemôžete miesto opustiť po dobu jednej hodiny," uviedol jeden z užívateľov. 

Viac o téme: ParkovanieDopravaDopravná značka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu