Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žena objavila u priateľa tajnú miestnosť, jej obsah ju vydesil: Šokujúce zistenie!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Znepokojená priateľka sa bojí, že jej priateľ je posadnutý sexuálnymi bábikami. Nedopatrením natrafila na tajný žalár plný týchto bábik. Zatiaľ mu o odhalení miestnosti nepovedala. Vedúca online poradne jej ale povedala, že sama urobila chybu, keď vošla do zamknutej miestnosti.

Nemenovaná žena uviedla, že pred niekoľkými týždňami sa jej priateľ otrávil jedlom, preto jej zavolal a poprosil ju, aby mu priniesla sucháre a fľašu šumivého nápoja. Keď k nemu prišla, muž spal. Všimla si, že kľúče má na nočnom stolíku, no zvyčajne ich má na retiazke na džínsoch. Neskôr natrafila na tajomnú miestnosť, ktorej obsah ju poriadne vydesil, píše The Mirror.

"Otočením zámku som pocítila krátky záblesk viny, ale premohla ma zvedavosť. Stretlo ma šesť párov mŕtvych očí. Jeho bábiky boli opreté po izbe v rôznom štádiu nahoty. Hrala som sa s ich vlasmi a hladkala ich. Všetky boli blond (som ryšavá) a pýšili sa rozprávkovými, urastenými postavami (mám trochu plochú hruď)," uviedla žena.

Žena objavila u priateľa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Na posteli bolo rozhádzaných niekoľko sexuálnych pomôcok. Musela som sa upokojiť, pretože to bolo ako pozerať sa do sveta špinavostí," priblížila ďalej. Z nočnej mory ju vytrhol až poštár, ktorý zazvonil na dvere. Z izby odišla a zamkla ju. Jej priateľ doposiaľ nevie, že odhalila jeho tajný žalár.

Podľa jej slov má stále problém pochopiť, čo v skutočnosti videla, a nevie, čo si má o tom myslieť. "Skutočnosť, že žiadne z jeho ‚dievčat‘ sa na mňa vôbec nepodobá, je zvláštna a trochu ofenzívna. Tiež predstavovať si ho v tej miestnosti, ako sa teší s tými kopami plastu, je ohromujúce," dodala.

V poradni tety Jane O'Gormanovej britských novín Daily Star dostala prekvapivú odpoveď – na vine je ona sama, keďže vošla tam, kde zjavne nemala. Na druhej strane ale O'Gormanová uviedla, že je normálne, že je z celého incidentu zmätená a nevie, čo si o tom má myslieť. "Vysvetlil ti niekedy tvoj priateľ, prečo potrebuje tieto ďalšie sexuálne pomôcky? Prečo mu nestačíš?" uviedla O'Gormanová. Ženy sa ďalej spýtala, či je ochotná tolerovať mužov "plastový hárem", alebo vzťah radšej ukončí.

Viac o téme: PriateľSexuálne bábiky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu