Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladá kráska si vyšla na lov: Na mužov zvolila netradičnú taktiku! Vrelo ju odporúča aj iným ženám

(Zdroj: Instagram/mel_lloyd_)

LONDÝN - Užívateľka sociálnej siete Mel Lloydová zdokumentovala vo svojom TikTok príspevku originálny tip, ako získať muža. Jeho účinnosť si dokonca overila v praxi. Podľa jej slov veľmi dobre funguje a je oveľa spoľahlivejší ako iné zoznamovacie stratégie a zvyklosti.

TikTokerka Mel Lloydová obieha vo svojom príspevku bary a zábavné podniky, aby zdokumentovala jej nový spôsob zoznamovania sa so slobodnými mužmi. Vo videu sa pri stole, či barovom pulte, zamieša medzi mužov a tým, ktorí sa jej páčia, dá na zápästie alebo ruku pečiatku s textom: „Myslím, že si fit. Ak si nezadaný, mal by si sa mi ozvať.“ V krátkom, ale výstižnom odkaze zároveň nechýba jej účet na sociálnej sieti, píše Daily Star.

Vo videu dostáva kráska na Snapchate žiadosť o priateľstvo a s úsmevom žartuje, že ide o „prvú obeť pečiatky.“ Mel hovorí, že pri tomto zoznamovaní je prvoradé, aby bol muž slobodný. „Tento bol ženatý, takže žiadna pečiatka,“ povedala, keď sa bavila s chlapom v bielej košeli. Divákom sa nápad páčil a ocenili, že sa mužov pýta, či sú slobodní. „Všetkým chalanom, ktorých som opečiatkovala, to prišlo vtipné a teraz niektorým z nich posielam správy.“

Mnohí diváci uviedli, že by to tiež radi vyskúšali. „Výstižné detaily, efektívne dodanie a bonusové body za použité materiály,“ ocenil nápad jeden z nich. Ďalší poznamenal, že Mel „pracuje inteligentnejšie, ale nie ťažšie.“ Jeden z prispievateľov napísal, že nápad sa mu páči aj preto, lebo odbúrava strach z odmietnutia.  

Viac o téme: BarŽenaRandeniePárty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu