Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Brutálny útok na personál lietadla: VIDEO Stevard odmietol spraviť kávu, dostal päsťou do hlavy!

(Zdroj: Twitter/@saadmohseni)

LOS ANGELES - Na palube lietadla sa odohrala hotová dráma. Cestujúci American Airlines totiž udrel stevarda potom, čo mu odmietol dať kávu. Útočníkovi teraz hrozí 20-ročný pobyt vo väzení.

Incident sa stal na palube lietadla zo San Jose del Cabo do Los Angeles. Agresívny cestujúci bol ihneď po pristátí odvedený z lietadla v putách. Mužovi stevard údajne odoprel šálku kávy a nedovolil mu použiť toaletu v prvej triede, informoval DailyMail.

Po prílete na letisko bol útočník Alexander Tung Cuu Lee z Westminstru (33) zadržaný pre podozrenie v bránení službe letovej posádky. V prípade dokázania viny mu hrozí 20 rokov väzenia.

Šokujúce zábery, na ktorých možno vidieť, ako sa podráždený cestujúci priblíži od chrbta k stevardovi a udrie ho do hlavy, boli zverejnené aj na sociálnej sieti. Konflikt sa vraj začal tým, že si muž začal vymýšľať, že na palube lietadla je 10 vrahov. Potom sa dostal do konfliktu so stevardom a po jeho otázke, či sa mu vyhráža, nedostal žiadnu odpoveď od agresora.

V momente keď sa stevard otočil, pribehol k nemu cestujúci a vrazil mu päsťou do hlavy. Ostatní cestujúci kričali zdesením. Steward následne zdvihol mobilný telefón, aby zavolal úradom, no to sa už muž pokojne vrátil na svoje miesto, ako by sa ani nič nestalo. Zvyšní cestujúci následne pomáhali  podozrivého muža zadržať a s pomocou manžiet ho pripútali k sedadlu.

Asociácia profesionálnych letušiek aj americké aerolinky sa vyjadrili, že urobia všetko pre to, aby bol páchateľ stíhaný v plnom rozsahu zákona. Ako dodali, násilné činy nebudú nikdy tolerované.

Podozrivý muž je už vo väzbe a bude stíhaný za neprimeraný zásah voči letovej posádke.

Viac o téme: LietadloNapadnutieStevardútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu