Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Hororové zábery z domácej kamery! Žena sa musela pozerať na to, ako kuriér ubližuje jej domácemu miláčikovi

(Zdroj: DailyMail)

MILTON KEYNES - Manželia v práci s hrôzou sledovali záznam z ich domácej kamery, na ktorom sa najskôr kuriér snaží ich mačku udrieť zásielkou a následne do nej hodil veľký kameň z predzáhradky. Udalosť riešili s dodávateľskou službou, ktorá muža prepustila.

Lisa Ferraby (37) z anglického mesta Milton Keynes v grófstve Buckinghamshire s hrôzou na domácej kamere sledovala, ako vodič dodávky potom, čo sa jej snažil doručiť zásielku napadol jej mačku, informuje DailyMail.

Na zábery upozornil Lisu jej manžel, ktorý správanie kuriéra videl na domácej kamere, keď boli obaja v práci. Keď si pozrela video, ostala šokovaná. Kuriér sa snažil najskôr udrieť mačku obálkou, neskôr zo zeme zodvihol kameň a hodil ho do bezbranného domáceho miláčika sediaceho pri dverách na verande.

Majiteľka mačky popísala incident ako niečo veľmi nepríjemné. Bolo jej do plaču a zároveň to bolo pre ňu veľmi znepokojujúce, lebo v tej chvíli s tým nemohla nič urobiť. "Je znepokojujúce vidieť, keď robia takéto veci vášmu domácemu miláčikovi," dodala. Našťastie, mačka nejavila žiadne známky viditeľného zranenia, iba zvyšok dňa sedela schúlená v kúte a z incidentu bola otrasená.

Potom, čo žena zverejnila zábery na sociálnych sieťach, doručovacia spoločnosť muža ihneď prepustila. Majiteľke zvieraťa sa okrem toho tiež ospravedlnili a uznali, že správanie ich zamestnanca bolo neprijateľné. Kuriér už v ich mene nebude nikdy doručovať.

Viac o téme: KuriérTýranie zvierat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu