Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Posádka aj pasažieri sa spojili: Ženu vyhodili z lietadla krátko pred odletom! Cirkus, aký ste ešte nezažili

Ženu kvôli jej správaniu vyhodili z lietadla. Zobraziť galériu (3)
Ženu kvôli jej správaniu vyhodili z lietadla. (Zdroj: Instagram)

PHUKET - Hlučnú pasažierku vyhodili z lietadla spoločnosti Jetstar za zvuku potlesku z celej kabíny po tom, čo sa údajne z jej sedadla začala šíriť spŕška nadávok.

Austrálčanku natočili pri tom, ako cez víkend nadávala pasažierom pred štartom letu z Phuketu do Sydney. Podľa príspevkov na sociálnych sieťach bola žena nahnevaná, pretože chcela sedieť pri okne. V jednom online videu je zachytené, ako vzrušene opisuje do kamery, čo sa deje.

V ďalšom videu už však jej správanie vyzeralo úplne inak. Na záberoch kričí "som vonku, som vonku" a snaží sa vstať zo sedadla. Neodpustila si ani vulgarizmy, keď následne v uličke počas toho, ako si zo skrinky nad hlavami cestujúcich vyberala svoje veci, vyhlásila: "Ďakujem po..ato veľmi." 

Posádka aj pasažieri sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Jej počínanie sa zvyšným cestujúcim vôbec nepozdávalo a keď žena konečne vystupovala z lietadla, vyprevadili ju búrlivým potleskom. Ten bol pre ňu však iba ďalším dôvodom na agresiu. Tesne pred vytúpením sa totiž rýchlo otočila, vyrútila sa na jedného z cestujúcich a hrozivo sa ho spýtala: „Ako si ma to nazval?"

Do situácie následne zasiahli ďalší pasažieri, ktorí ju vyzvali, aby odišla a na rozlúčku jej ešte zamávali. Na záver sa agresívna žena rozprávala s letuškou a pýtala sa jej, či to má ignorovať. Zamestnankyňa reagovala prikývnutím.

Posádka aj pasažieri sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Žena sa ešte chvíľu zdržala pri východe, nahlas hovorila a gestikulovala, až nakoniec odišla. Jetstar potvrdil, že bola vylúčená z letu po tom, čo začala byť „rušivá a používala urážlivý a nevhodný jazyk“.

„Neposlušná cestujúca bola eskortovaná z nášho lietadla pred odletom z Phuketu po tom, čo začala byť rušivá a používala urážlivý a nevhodný jazyk voči ostatným pasažierom a členom nášho tímu,“ povedal hovorca pre news.com.au. "Bezpečnosť berieme veľmi vážne a tento typ správania nebude v našich lietadlách tolerovaný.“

Viac o téme: ŽenaLietadloNadávkyVulgarizmyVyhodenáJetstar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu