Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena zažila počas letu chvíle plné hrôzy: Obťažovanie a návrhy na sex! Muž zašiel ešte ďalej

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Istá žena povedala, ako pri nedávnom lete na Nový Zéland dostávala nevhodné správy od „strašidelného“ pasažiera, ktorý bol tiež na palube lietadla. Najprv sa jej spýtal, ako sa má a neskôr jej dokonca navrhol sex. Mnohých používateľov sociálnej siete mužovo správanie šokovalo.

Georgia-May Davisová, ktorá žije v Sydney, bola v lietadle s funkciou chatu počas letu na ceste do novozélandského Queenstownu. Chystala sa na lyžiarsky výlet. Pri pohľade na obrazovku pred sedadlom videla, že jej prišla správa od spolupasažiera menom Chad.

Najprv sa Davisovej spýtal, ako sa má, na čo odpovedala, že sa má dobre. Čoskoro sa jej však spýtal, kde bude bývať a dokonca jej navrhol sex. Vo videu, ktoré žena publikovala na TikToku, vysvetlila, že Chad ju tiež požiadal, aby po pristátí išla k nemu domov. Napokon zablokovala jeho správy.

Žena zažila počas letu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Po zdieľaní svojich skúseností sa herečka stretla s komentármi od ľudí, ktorí boli tiež šokovaní mužovým správaním, no aj tým, že si pasažieri mohli počas letu posielať správy. „Ani som nevedel, že je to možné,“ napísal jeden z komentujúcich.

V komentároch sa objavila aj správa od Davisovej bývalého priateľa, ktorý sa zhodou okolností tiež volá Chad. Po dvoch rokoch odluky ju obvinil, že príspevok je o ňom a poprosil TikTokerku, aby zábery vymazala. Tá mu ale pohotovo oznámila, že mužov s daným menom chodí po svete viac, a že príspevok sa ho vôbec netýka.

Viac o téme: SprávyLietadloPasažierLet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu