Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Hrôza v cirkuse a krik divákov: Mal to byť veľkolepý trik! Akrobatka takmer zomrela

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/tatianyc27)

MOSKVA – Cirkusové predstavenie v Rusku sa zmenilo na hrôzu. Diváci boli svedkami kaskadérskeho kúsku, ktorý nevyšiel. Akrobatka utrpela po páde zlomeninu zápästia a zrejme aj zlomeninu chrbtice.

Cirkusové predstavenie Veľkého moskovského štátneho cirkusu sa skončilo zdesením publika a výkrikmi hrôzy. Tatyana Zolotukhina (26) utrpela po páde z takmer 5-metrovej výšky zlomeninu zápästia a zrejme aj chrbtice, informoval DailyStar.

So svojím manželom Sergejom Zolotukhinom nacvičovali náročný kaskadérsky kúsok s názvom "Flame" neuveriteľné 2 roky, no jej ruka sa pri riskantnom triku vyšmykla z rúk manžela a diváci prežívali moment zdesenia.

VIDEO Hrôza v cirkuse
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/ myWayTurkey)

Po páde krik od hrôzy vystriedalo mrazivé ticho a na pomoc jej prišiel manžel a ďalšie dve osoby a odniesli ju na rukách z pódia. Keď diváci zistili, že Tatyana sa druhýkrát narodila a je pri vedomí, neodpustili si potlesk.

Zdravotníci po vykonanej magnetickej rezonancii potvrdili, že Tatyana utrpela zlomeninu zápästia a zranenie chrbtice. Generálny riaditeľ Veľkého moskovského štátneho cirkusu Edgard Zapashny povedal, že Tatyana "spadla z výšky piatich metrov pri predvedení komplikovaného a nebezpečného triku". „Má zlomeninu zápästia, možno aj kompresívnu zlomeninu chrbtice," dodal. 

Viac o téme: CirkusAkrobatkaKaskadérsky kúsokTatyana Zolotukhina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu