Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obľubujete ryžové chlebíky? Muž chcel byť vtipný, varuje pred nimi ľudí: Smeje sa na ňom celý internet

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

Nie všetky diéty sú zdraviu prospešné. Svoje o tom vie tento používateľ Redditu, podľa ktorého existujú aj nebezpečné diéty. Nedávno sa podelil s vtipným varovným videom pre každého, kto v snahe zhodiť kilá navyše konzumuje ryžové chlebíky. Muž tvrdí, že práve táto diétna pochutina mu spôsobila zranenie.

Používateľ Redditu známy ako ChipRockets uverejnil vtipné varovné video, v ktorom všetkých upozornil na jednu známu diétnu pochutinu – ryžové chlebíky. Vo videu vysvetlil, že si na nich porezal prst. „Ak vám diéta naozaj tak veľmi prispieva, ako to, že som si práve porezal prst na ryžovom chlebíku?“ uviedol muž k videu.

Jeho varovanie sprevádzala fotografia krvácajúceho rezu na prste. Príspevok potešil ostatných používateľov Redditu, ktorí zrejme nie sú fanúšikmi diét. „Toto by vám keksy Hobnob nikdy neurobili. Teraz viete, komu môžete dôverovať,“ zavtipkoval jeden z komentujúcich. „Vyhoďte to, kúpte si sušienky, tie vás podržia,“ dodal ďalší.

Muž v reakcii na komentáre uviedol, že už niekoľko čokoládových keksov Hobnob zjedol. „Nemá zmysel chudnúť do plaviek, ak budú mať všetky diétne jedlá za následok, že budem celý rozrezaný. Presne tak to vysvetlím manželke,“ dodal muž.

Viac o téme: JedloStravaDiétaRyžové chlebíky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu