Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žene zakázali kontakt s expriateľom: Dostala šialený nápad, začala vypisovať jeho PSOVI! Adresovala mu vyhrážky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Britka Paula Highamová (37) sa vynašla, keď jej súd na rok zakázal kontakt s bývalým priateľom. Jej expriateľ mal totiž na sociálnej sieti založený účet aj pre svojho psa. A tak Highamová začala vyhrážky a falošné obvinenia písať jemu. Súd jej za to dal podmienku a povinné práce.

Highamová tvorila pár s Markom Daviesom štyri roky. Ich vzťah evidentne neskončil pokojnou cestou. Kvôli neustálemu obťažovaniu svojho expartnera dostala Highamová na rok zákaz kontaktovať Daviesa.

Žena sa však vynašla. Ani nie týždeň po vynesení rozsudku poslala Highamová z dvoch rozličných mailových účtov 13 správ. Napokon začala písať na Facebook Daviesovmu psovi, píše Mirror.

Jedna zo správ znela: „Čo sa stalo tvojej mame? Vyzerá zle – a čoskoro bude vyzerať horšie.“ Ťažko povedať, komu mala patriť táto správa, či psovi alebo Daviesovi. Majiteľky a majitelia psov sa v anglosasky hovoriacich krajinách nazývajú otec a mama. Je možné, že išlo z Highamovej strany o citové vydieranie expartnera.

Potom sa však nezdržala a napísala aj svojmu bývalému: „Uži si víkend. Dala som tvoje meno a adresu na internet, znásilňovač,“ napísala v jednej správe. To jej však nestačilo. Daviesovi aj osemkrát zatelefonovala. Stále ho obviňovala zo znásilnenia a vyhrážala sa mu zabitím.

Highamová má za sebou už 17 rôznych odsúdení za 56 priestupkov. Dokonca pobudla deväť mesiacov aj vo väzení. Napriek tomu bol k nej súd tentoraz zhovievavý. Odsúdil ju na rok podmienečne, 100 hodín verejných prác a najmenej na 20 dní protialkoholickej liečby. Zákaz kontaktovať Daviesa ďalej pokračuje.

Viac o téme: RozchodObťažovanieSúd Paula HighamováMark Davies
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu