Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Dievčina pozrela z hotelového balkóna na Tenerife a vybuchla od smiechu: Pozrite, čo robia ostatní hostia!

(Zdroj: TikTok/x.....sarah.....x)

TENERIFE - Bitka o plážové ležadlá je každoročným dovolenkovým fenoménom. Inak to nie je ani tento rok. V najnovšom videu vidno dovolenkárov na Tenerife, ktorí stáli v rade s uterákmi v ruke a pokúšali sa rezervovať si najlepšie miesta hneď pri bazéne. Kým niektorí robia to isté, iní to nedokážu pochopiť a považujú to za neohľaduplné.

Dovolenkári na najväčšom ostrove Kanárskych ostrovov stáli v rade, aby si zabezpečili najlepšie plážové ležadlo v okolí bazéna. Vo videu, ktoré bolo zverejnené na TikToku, vidno hotelových hostí, ako čakajú na chvíľu, kedy otvoria bazén a oni tak budú môcť položiť osušky na vybrané ležadlá. 

Video má už viac ako sedem miliónov zhliadnutí. Podobné scény nie sú vôbec nezvyčajné. Vo videu z minulého mesiaca sú zachytení ľudia, ktorí už o šiestej ráno bojujú o najlepšie ležadlá. Väčšina ľudí takéto správanie odsudzuje. "Nikdy som nepochopil, prečo ľudia chodia na takéto dovolenky,"  komentoval jeden z užívateľov. "Ak odídu, uteráky dám preč a ležadlo je moje. Buď tam, alebo ahoj," uviedol iný. 

Na inom videu zas vidno, ako takéto "rezervácie" ležadiel nahnevali zamestnancov iného hotela na Tenerife, ktorí následne vzali uteráky z ležadiel preč. Množstvo ľudí s týmto riešením súhlasilo. "Musí to začať robiť viac hotelov. Malo by to byť kto prv príde, ten prv melie," myslí si jedna osoba. Bývalý zamestnanec hotela neskôr vysvetlil, že zamestnanci odstránili uteráky len z tých ležadiel, kde už hodinu nikto nebol.

Viac o téme: DovolenkaLežadloHotelTuristi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu