Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena poprosila otca o úpravu záhrady: Rozpútala tým susedské spory! Dôvodom je obľúbená rastlina

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay)

Mnoho ľudí považuje svoje záhrady za svoju pýchu a roky si pestujú vlastnú súkromnú oázu. Nie je prekvapením, že majiteľka domu bola zničená, keď jej susedkin otec vytrhal dvadsaťročný brečtan na záhrade. Susedu incident znepokojil, pretože chybu urobil jej otec, ktorý sa snažil pomôcť.

Nemenovaná žena sa obrátila na Mumsnet s prosbou o radu. Jej susedia pestovali na svojej záhrade 20-ročný brečtan, ktorý bol pýchou ich dvora. Žena požiadala svojho otca, aby pokosil a povytrhával trávu na jej pozemku. Jej otec sa teda pustil do práce a keď skončil, poslal dcére správu. Upozornil na to britský Mirror.

Ženu po príchode domov oslovili susedia. Sused tvrdil, že ženin otec „odrezal brečtan aj z ich strany plota a vytiahol ho až za korene.“ Mužova manželka údajne strávila celé popoludnie plačom nad stratou brečtanu.

Žena poprosila otca o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Smutná suseda v príspevku uviedla, že sa ospravedlnila a priznala chybu. Vysvetlila, že mala v úmysle len „vytrhať burinu a ostrihať brečtan, ktorý začínal prerastať cez plot“, ale svojmu otcovi to zrejme nepovedala správne. Susedom však slová nestačili a boli značne rozrušení.

„Išla som von a kúpila susede nejaké kvety, aby som sa jej ospravedlnila, a ona ich takmer neprijala, no potom áno, aj keď povedala, že je stále rozrušená a nemôže o tom hovoriť,“ uviedla žena vo svojom príspevku. Dospela k záveru, že si nie je istá, čo robiť ďalej, stále sa cíti nepríjemne z predošlej susedskej konfrontácie.

Mnohí používatelia Mumsnet boli rovnako neistí a ľudia sa nedokázali zhodnúť na tom, kto je v skutočnosti na vine. „Vaši susedia sú trochu dramatickí, keď celé popoludnie plačú nad brečtanom,“ napísal jeden z komentujúcich. Iný komentujúci nesúhlasil a tvrdil, že je nerozumné očakávať, že susedia budú okamžite v poriadku.

Viac o téme: ZáhradaBrečtanSusedia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu