Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Rozruch v zoo: Kamera náhodou zachytila záhadného tvora, mohol by to byť...?

(Zdroj: Reddit/Segu1n)

AMARILLO - Konšpirační teoretici neustále prichádzajú s novými zisteniami o mýtických tvoroch. Podľa tohto záberu sa zdá, že vlkolaci skutočne existujú. Správca areálu zoologickej záhrady zverejnil fotografiu údajnej mýtickej bytosti na Reddite. Iba málokto ale súhlasil s tým, že ide o spomínaného tvora.

Správca areálu zoologickej záhrady Amarillo Zoo v americkom Texase zverejnil na Reddite záber, ktorý vyvolal živú diskusiu. Fotografia pochádza z bezpečnostnej kamery areálu a zachytáva údajného vlkolaka, ako v skorých ranných hodinách kráča okolo plotu na zadných nohách. "Vlkolak alebo niekto v kostýme? Tento záber bol zachytený kamerou cez 2,4 metrový obvodový plot v Amarillo Zoo v Texase a zverejnený jedným z ošetrovateľov zoo," informoval správca areálu. 

Kým niektorí sú skeptickí, iní tvrdia, že fotka skutočne potvrdzuje existenciu mýtického tvora. "Vidím špicaté uši, dlhý ňufák, niečo, čo vyzerá ako chvost a čo vyzerá ako chumáč srsti, ktorý mu trčí zozadu z krku. Povedal by som, že je to vlkolak," napísal jeden z komentujúcich. 

"Dobrá fotografia možného vlkolaka. Vyzerá to ako ostré dlhé uši, veľmi rovné nohy so smiešnymi chodidlami, natiahnutými rukami a chvostom. Tvár má výzor papule s bokombradami," uviedol ďalší užívateľ. Vo všeobecnosti však len málo ľudí súhlasilo s názorom, že bezpečnostná kamera naozaj zachytila vlkolaka.

Viac o téme: ZooVlkolakTexasMýtický tvor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu