Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Dvaja muži netušili, čo zažijú počas jazdy v lese: Pozreli vľavo a tam... preboha!

(Zdroj: TikTok/cryptiduniversity)

WASHINGTON - Dvaja používatelia TikToku tvrdia, že zachytili skutočné zábery legendárnej postavy Bigfoota v lese. Počas jazdy autom uvideli humanoidného tvora bežiaceho medzi stromami. Napriek ich údajným presvedčivým dôkazom mnoho ľudí nesúhlasí s tým, že sa dvojici skutočne podarilo zachytiť mýtické stvorenie.

Bigfoot je legendárna postava podobná opici, ktorá sa údajne túla po lesoch Severnej Ameriky. Ľudia sa ho obávajú kvôli jeho zastrašujúcej veľkosti. Teoretici veria, že Bigfoot je spojením medzi ľudstvom a ľudoopmi, ktoré sa objavilo približne v čase, keď sa ľudia vyvíjali do súčasného stavu. Vedci naopak tvrdia, že neexistuje žiadny dôveryhodný dôkaz o existencii takéhoto tvora. 

Napriek tomu sa v priebehu rokov nahromadilo mnoho hlásení o pozorovaniach tohto tvora. Najnovšie video zachytávajúce údajného Bigfoota sa objavilo na TikToku. Vidno v ňom dvoch mužov, ktorí sedia v aute a po lese neďaleko krajnice beží veľká čierna postava. Na ceste pred nimi leží spadnutý strom. "Všimli ste si, že strom sa snaží zablokovať cestu?" uviedol jeden z mužov. Keď sa auto pomaly pohybuje okolo stromu, kamera sa presunie smerom k vodičovi. 

Nie všetci si ale myslia, že na záberoch je naozaj Bigfoot. Incident sa totiž zdá byť až príliš dobre načasovaný. Okrem toho sa v tejto súvislosti objavilo aj mnoho hoaxov. Jedno z najkontroverznejších tvrdení o legendárnom tvorovi je známe ako Patterson-Gimlinov film. Krátky film z roku 1967 zachytáva neidentifikované stvorenie, o ktorom filmári Roger Patterson a Robert Gimlin referovali ako o Bigfootovi. Dvojici sa ho údajne podarilo spozorovať v Bluff Creek v lese Six Rivers National Forest v Kalifornii. Niekoľko zdrojov uviedlo, že film bol podvod, vrátane Philipa Morrisa, majiteľa obchodu s kostýmami. Ten povedal, že vyrobil kostým gorily, ktorý bol použitý vo filme. 

Viac o téme: BigfootZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu