Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO parkovania z Benátok vás chytí za srdce: Dospelí si môžu brať príklad

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BENÁTKY - Keď Taliansko zrušilo protipandemické obmedzenia, rodičia boli nadšení, že môžu svoje deti opäť poslať do školy. Mnohých žiakov pandémia poznačila, pretože dva roky strávili takpovediac pred televíziou alebo inou obrazovkou. V Benátkach to ale vyriešili po svojom. Deti nemajú núdzu o pohyb.

Na internete sa objavila fotografia, ktorá zachytáva uličku pri jednej z benátskych základných škôl. Je na nej zaparkovaných niekoľko desiatok kolobežiek za sebou v jednom rade. Je priam neuveriteľné, že deti vedia takto pekne odparkovať svoje dopravné prostriedky. 

Fotografiu na Twitteri zverejnil počítačový vedec Paul Graham. "Parkovanie pred miestnou školou, Benátky". Mnohí užívatelia uviedli, že dospelí by si mali brať z tejto fotky príklad, ako správne zaparkovať svoje auto.

"Pripomína mi to parkovacie domy pre bicykle v Holandsku," napísal na Twitteri hudobník Tim White. "To je tá najúžasnejšia vec, akú som za celý deň na Twitteri videl," okomentoval ďalší užívateľ. 

Viacerí ľudia zverejnili ďalšie fotografie podobných kolobežiek v iných častiach sveta, keď sa tam otvárali školy. Iní sa zas posmievali chaotickému parkovaniu áut v porovnaní s úhľadným odstavením dvojkolesových tátošov.

Viac o téme: ParkovanieKolobežkyTalianskoBenátkyŠkola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu