Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Zamestnanec McDonald's upozorňuje na chybu, ktorú robia zákazníci: Tohto si objednajte aspoň 20!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Zamestnanec siete rýchleho občerstvenia McDonald's radí užívateľom sociálnej siete, ako by mali postupovať pri objednávaní kuracích nugetiek. Podľa jeho odporúčaní je lepšie objednať si ich viac, pretože takto budete mať istotu, že dostanete tie najčerstvejšie kúsky.

Muž, ktorý tvrdí, že pracuje v McDonald's, sa podelil o svoje najlepšie tipy, ako dostať čerstvé McNuggets. Pri objednávke je vraj nevyhnutné požiadať o dvadsať kúskov. Pri menšom počte totiž hrozí, že personál poskladá vašu objednávku z mäsa, ktoré bolo pripravené už predtým. V TikTok príspevku s titulkom "Máte zač" vytiahne jeho autor zapekaciu misu, na ktorej je 21 nugetiek. Ak si ich teda zákazník objedná dvadsať, pripravené budú okamžite z jednej dávky. 

Po zdieľaní tipu na sociálnych sieťach zaplavilo video množstvo komentárov. Kým niektorí za tento tip ďakovali, iní vyjadrili isté pochybnosti. "Už sa nečudujem, že keď som si objednal desať kusov, neboli také chrumkavé, ako keď som ich dostal naraz dvadsať," napísal jeden užívateľ. Iný zas poradil, aby ste v podobných prípadoch požiadali o čerstvé nugetky, hoci ostatní tak budú musieť dlhšie čakať. 

VIDEO Zamestnanec McDonald's upozorňuje
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Na to reagovala iná osoba, ktorá podotkla, že ak požiadate o čerstvé nugetky, zamestnanci ich namočia na pár sekúnd do fritézy, takže asi je lepšie požiadať rovno o dvadsať. "Polovica nugetov musí byť čerstvá, druhá polovica je stará. Najprv míňajú tie, ktoré sú skôr pripravené," domnieva sa zas niekto iný.

Viac o téme: McDonald'sNugetky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu