Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO vojny o parkovacie miesto: Vodička čakala, kým odíde auto, no prišla tvrdá rana

Bizarný boj o parkovacie miesto
Bizarný boj o parkovacie miesto (Zdroj: TikTok/karenvspublic)

LONDÝN - Poznáte to, keď hľadáte na parkovisku voľné miesto, ale všetko je obsadené? Stalo sa to určite už každému. A zrejme aj to, že na vaše miesto už čaká niekto iný. Prečo by ste sa však mali ponáhľať preč?

Na parkovisku pred obchodným domom sa odohrala bizarná situácia. Posádka auta odišla na kávu do miestneho Starbucksu, no to ešte nikto z nich netušil, čo ich čaká po návrate. vodička prichádzajúcej červenej Toyoty Prius si vyhliadla práve ich parkovacie miesto. Kým sa majitelia zaparkovaného auta nevrátili naspäť, celý čas trúbila, aby už konečne vypadli. 

Tiktokterke s prezývkou karenvspublic sa to zdalo už cez čiaru a začala po ceste naspäť na parkovisko ženu v aute nakrúcať. "Táto dáma je šialená. Chce parkovacie miesto, na ktorom stojíme. Celý čas tu stála. Teraz, keď chceme vyjsť von, nás zablokovala. Toto nemôže myslieť vážne."

Video zachytáva, ako nahnevaná žena neskôr s autom odstúpila, aby mohla Karenina rodina vycúvať von. Nasledovalo ale niečo, s čím nerátala. Už keď si myslela, že jej vysnívané miesto sa uvoľní, auto prestalo cúvať a vrátilo sa naspäť. Video sa končí tým, ako začne rožčúlená vodička v Toyote opäť trúbiť. 


 

Viac o téme: ParkovanieHádkaParkovacie miesto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu