Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Trápi vás upchatý odtok? Použite tento jednoduchý a rýchly trik, zaručene zaberie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Youtube/How 2 with basics)

LONDÝN - Kde nájsť čo najlepšiu pomoc, pokiaľ vás trápi nejaký problém v domácnosti? Iste mnohým napadne zavolať skúseného odborníka, no ľudia sa so svojimi problémami čoraz častejšie obracajú na sociálne siete. Najväčší rozdiel je ten, že je to zadarmo.

Podobne zmýšľala aj istá Britka, ktorá mala problém s upchatými odtokmi. Tie sú výsledkom nahromadenia nejakého produktu, vlasov či nečistôt a bránia tak odtekaniu tečúcej vody. Kaluž pri vašich nohách je potom viac ako zaručená.

VIDEO Trápi vás upchatý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty images)

Svoju prosbu o pomoc zverejnila žena v skupine Mrs Hinch na Facebooku, kde napísala: "Môj odtok vo vani je úplne upchatý vlasmi. Vyskúšala som snáď všetko práškové aj kvapalné, ale nič nezabralo. Trvá hodiny, kým sa môj kúpeľ vypustí. Odporučili by ste mi nejaké domáce prostriedky?" 

Členovia skupiny sa rýchlo podelili o svoje triky a rady v komentároch v nádeji, že jej pomôžu. Zo všetkých tipov bolo najobľúbenejším riešením použitie depilačného krému. Ten sa odporúča zmiešať s teplou vodou a vyliať do odtoku. "Áno, depilačný krém naozaj funguje. Je to úplne úžasné," súhlasil jeden užívateľ. 

Viac o téme: DomácnosťTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu