Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Gazdinka odhalila zázračný trik, vďaka ktorému nebudete musieť utierať prach dlhé týždne

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Užívateľka Whitney Whiteová si získala množstvo priaznivcov po tom, ako zverejnila vlastný recept, vďaka ktorému udržiava čistejšiu a voňavejšiu domácnosť. Ohlasy na jej dôvtipný vynález sú zatiaľ vynikajúce a každý, kto jej nápad vyskúšal, je z neho nadšený.

Zbaviť sa prachu v domácnosti a zabrániť jeho ukladaniu na nábytku je snáď snom každého z nás. A možno si ho aj splníte, ak vyskúšate vychytávku Whitney. Podľa nej totiž stačí, ak si namiešate správnu čistiacu zmes, utriete ňou nábytok a prachové čiastočky sa mu budú doslova vyhýbať. Na svojom účte na TikToku žena uvádza, že stačí zmiešať jednu šálku vody, štvrtinu šálky bieleho octu, dve polievkové lyžice olivového oleja a 10 až 15 kvapiek citrónového esenciálneho oleja. Roztok potom nastrieka na akýkoľvek povrch, vyleští pomocou handričky a ďalšie dva týždne už nemusí utierať prach, pretože olejový leštič ho odpudzuje na dlhý čas. Príjemným bonusom je aj to, že jej domov krásne vonia. 

@whitneykailyn The BEST DIY dusting spray to polish & keep dust away longer! #CloseYourRings #RufflesOwnYourRidges #cleantok ♬ original sound - Chrissy

Príspevok s názvom "Najlepší sprej na leštenie a odstránenie prachu na dlhší čas" vyvolal množstvo nadšených reakcií. "Váhala som, či toto naozaj funguje, ale dala som tomu šancu a je to zázračné riešenie. Mali by ste si to dať patentovať," píše jedna z užívateliek. "Vyskúšala som a funguje to. Ani po týždni som nevidela žiadny prach," pridala sa ďalšia. 

Mnohí zostali prekvapení aj z toho, kde všade sa dá využiť olivový olej. Whiteová ich zároveň ubezpečila, že nezanecháva mastné škvrny, ak ho pridáte len trochu a na utieranie použijete navlhčenú handru. Užívateľom ešte odporučila, že namiesto citrónového oleja môže byť použitý hocijaký iný druh citrusového oleja. 

Viac o téme: PrachDomácnosťUpratovanieTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu