Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Žena chcela pomôcť Ukrajincom: Šialený nápad! Ešteže na účte nemala dostatok peňazí

(Zdroj: Facebook/Leoni Fildes)

MANCHESTER - Tridsaťštyriročná žena z Manchestru si užívala večer vonku, keď objednala Uber na Ukrajinu. Matka dvoch detí povedala, že až do nasledujúceho dňa, keď jej zavolala banka, si nič nepamätala. Našťastie neprišla o žiadne peniaze, pretože na účte v tom čase nemala dostatok peňazí na zaplatenie jazdy.

Leoni Fildesová tvrdí, že si objednala taxík za viac ako 4500 libier (cca 5300 eur) na Ukrajinu, aby "pomohla po jednom príliš veľkom množstve drinkov". Zachránil ju len nedostatok financií na karte, hoci sa Uber pokúsila zaplatiť deväťkrát. 

V sobotu večer bola Britka na oslave narodenín svojej kamarátky, keď sa začali rozprávať o vojne na Ukrajine. Mala už v sebe pár dvojitých ružových ginov, panákov sambucy a prosecca, keď sa v opitosti rozhodla ísť na Ukrajinu taxíkom, aby pomohla tamojšiemu ľudu. "Išla som von s jednou z mojich priateliek vo Swintone. Prišlo na rozhovor o vojne na Ukrajine. Môj priateľ je v armáde a rozprávali sme sa o tom, čo by bolo, keby musel ísť do boja. Povedala som: ‚Ak pôjde, pôjdem s ním,‘" vysvetľuje Leoni. 

 

After going out for drinks with friends, Leoni Fildes thought the trip seemed like a good idea

Posted by Liverpool Echo News on Thursday, March 17, 2022

Majiteľka firmy zaoberajúcej sa starostlivosťou o psov sa potom pokúsila objednať taxík, ktorý podľa odhadov stál až 4578 libier (5400 eur). Dostala však správu o tom, že na karte nemá dostatočné množstvo finančných prostriedkov. Fildesová si podľa svojich slov z toho večera veľa nepamätala, až dokým sa jej neozvala banka. Jej pracovníci sa totiž domnievali, že kartu klientke niekto ukradol a snažil sa zneužiť jej peniaze. Ak by si objednala bežný taxík UberX, stálo by ju to medzi 2564 a 3313 libier, ale ak by sa rozhodla pre UberXL, vyšlo by to na 3 688 libier až 4 758 libier. 

Dvojnásobná mamička otvorene priznala, že je rada, že na účte nemala dostatok peňazí a neustále premýšľa nad tým, čo by sa stalo, keby sa skutočne vydala na transkontinentálny výlet. Hovorca Uberu potvrdil, že spoločnosť nedostala Leoninu žiadosť o cestu na Ukrajinu.

Viac o téme: TaxiUkrajinaUberVojna na Ukrajine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu