Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Šok počas premietania filmu v kine: Diváci boli tak vystrašení, že museli odísť

(Zdroj: Twitter/J)

AUSTIN - Pri premietaní najnovšieho filmu o Batmanovi sa v kinosále objavil skutočný netopier. Zamestnanec kina bol nútený film pozastaviť a zavolať odborníkov na odchyt zvierat. Niektorí diváci sa ale ani potom v sále necítili bezpečne a odišli. Živočícha dovnútra podľa všetkého priniesol práve jeden z nich.

Návštevník kina Cinepolis Moviehouse and Eatery v texaskom Austine Vincent Genovese povedal, že približne v polovici premietania nového filmu o Batmanovi si všimol na obrazovke čudné stvorenie. Hneď si uvedomil, že je to skutočné. "V jednom momente bolo na obrazovke vidieť, ako sa tam niečo trasie. V kontexte filmu to vyzeralo ako netopier poletujúci na obrazovke." 

Po niekoľkých minútach sa jeden zo zamestnancov divákov spýtal, či chcú, aby zastavil film. Napokon tak urobil a do kina privolal odborníkov na odchyt zvierat. Ukázalo sa, že v sále bol skutočný netopier. Diváci mohli požiadať o vrátenie peňazí, pokiaľ sa rozhodli kino predčasne opustiť. Niektorí z nich tak naozaj urobili, pretože sa báli. Po skončení premietania sa pracovníci stále pokúšali cicavca vystopovať. 

Manažér kina uviedol, že netopiera tam zo žartu musel priniesť niekto z divákov. "Aby sme sa uistili, že sa podobný incident už nebude opakovať, pridáme dodatočné zabezpečenie a odteraz budeme kontrolovať všetky tašky pri vstupe hostí," uviedli predstavitelia kina vo vyhlásení.

Viac o téme: KinoNetopierBatman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu