Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Mladík pobúril nemiestnym žartom na zoznamke o Ukrajine: Chcel si nájsť sexicu, ale nie takto

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KYJEV - Užívateľ sociálnej siete TikTok zverejnil video, v ktorom opisuje, ako si zámerne zmenil nastavenie lokality v internetovej zoznamke na Ukrajinu. Svojím správaním vraj nechcel zľahčovať situáciu a myslel si, že to bude dobrý vtip. Žartovať v takejto situácii ale mnohí považujú za úplne nemiestne.

Pred týždňom sa začala písať ďalšia čierna kapitola európskej histórie. Vo štvrtok 24. februára totiž Rusko napadlo Ukrajinu. Mnoho tamojších obyvateľov v obavách o svoj život opustilo svoje domovy. Práve v tomto čase zverejnil užívateľ justpadetwitch TikTok video, v ktorom za tónov skladby DJ Khaleda "Major Bag Alert" vysvetľuje, že si zmenil polohu na online zoznamke Tinder na Ukrajinu, aby zistil, koľko žien o neho prejaví záujem a bude chcieť zelenú kartu. Zaznamenalo milióny zhliadnutí, neskôr ale bolo zo stránky vymazané. 

FOTO Mladík pobúril nemiestnym
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok/justpadetwitch)

Väčšina ľudí tento krok okamžite odsúdila. Považujú za nevhodné vtipkovať v čase, kedy sa v Európe odohráva najväčší konflikt od druhej svetovej vojny, ktorý si doteraz vyžiadal tisíce obetí vrátane tých civilných. "Myslíš si, že je správne takto vtipkovať?" pýtajú sa mnohí. Autor príspevku sa však bráni, že išlo iba o žart, zaželal všetko dobré tým, ktorí v tejto vojne trpia a pripomenul, že chce mier. 

Našli sa však aj takí, ktorí takýto prístup ocenili a dokonca urobili to isté. "Počkajte, takto to naozaj funguje?" pýta sa jedna osoba. "Som ochotný sa rozviesť aj niekoľkokrát, len aby som mohol dať zelené karty všetkým. Tento chlapík je génius," uviedol ďalší. 

Viac o téme: VojnaZoznamkaUkrajinaTinderVojna na Ukrajine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu