Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladík sa v noci nevyspal kvôli hlasno sexujúcemu susedovi: Ostrý odkaz na FOTO, ste ako zvieratá!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Predstavte si, že sa zobudíte o piatej ráno na to, ako si vaši susedia užívajú intímnu chvíľku. Kým niektorí by si položili na hlavu vankúš a pokúsili sa opäť zaspať, iní by sa pustili do písania nelichotivého odkazu. Túto možnosť si zvolil nemenovaný mladík, ktorého odkaz sa objavil na Reddite. Servítku si pred ústa teda rozhodne nedával.

Nemenovaného mladíka zrejme unavovalo počúvať svojich susedov o piatej ráno pri chvíľke vášne. Namiesto toho, aby zabúchal na stenu, sa rozhodol napísať im poriadne ostrý odkaz. Na druhý deň ho strčil popod dvere, kde ho našiel zaskočený sused. S poznámkou sa podelil aj na Reddite. 

"Prosím, pre lásku ku Kristovi (a v mene všetkých na 26. a 27. poschodí), držte hubu. Posledná vec, ktorú chce niekto počúvať celú noc, je vaše párenie ako zvieratá," píše sa v odkaze. Zúrivý sused ešte pripísal, že sexuálne zvuky páru nie sú normálne a vyzval ich, aby navštívili terapeuta. "Aby ste vedeli, počuje vás celé poschodie," dodal. 

Väčšina užívateľov Redditu sa postavila na stranu rušeného mladíka. "Mal som pár naozaj hlasných susedov. Bol som v pokušení tiež im zanechať odkaz, v ktorom som ich chcel požiadať, aby prestali byť takí hluční. Hlavne preto, že to znelo až bolestne falošne," zdôveril sa jeden z užívateľov so svojou vlastnou skúsenosťou. "Nikdy nezabudnem, keď som na vysokej škole chodila s manželom. Chlapík odvedľa priviedol domov dievča a užívali si celé hodiny. Na druhý deň mu môj manžel (vtedy priateľ) prilepil na dvere lístok a (v 18 rokoch) nám to prišlo smiešne," okomentovala príspevok jedna žena. 

Viac o téme: SexSusedOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu