Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO totálneho extrému: Cestujúci ostali zhrození z toho, čo si pasažierka doniesla na palubu

(Zdroj: Reddit/dragonslayar)

USA - Keď nastupujete na diaľkový let, je zvykom priniesť si nejaké občerstvenie alebo nápoje, aby ste vydržali dlhú cestu. Jedna pasažierka však tento nápad posunula na vyšší level. Letuška ju odfotila s hotovým švédskym stolom na palube lietadla.

Nemenovaná cestujúca vnútroštátneho letu sa pravdepodobne obávala, že cestou vyhladne. Na palubu si preto doniesla poriadnu porciu obeda. Letuška ju odfotila s dvomi podnosmi plnými morských plodov a následne zverejnila na Reddite. Žena porušila jedno z nepísaných pravidiel etikety počas letu. Jeden z podnosov dokonca musela položiť na prostredné sedadlo, pretože sa k nej už nezmestil. 

 

Fotografia bola pôvodne zverejnená v skupine pre palubných sprievodcov a letušky, ktoré boli zdesené dekadentnou hostinou cestujúcej. "Wow, to je neslušnosť ďalšej úrovne," napísala jedna letuška. "Predstavte si, že by niekto z jej okolia mal silnú alergiu na morské plody," poznamenal ďalší z komentujúcich. 

VIDEO Mladík si chcel odpočinúť v lietadle: Potom si všimol desivý DETAIL a tŕpol od strachu

Zatiaľ čo takéto konanie nie je v lietadle technicky zakázané, podľa palubného personálu to bolo naozaj nevhodné. Minimálne kvôli zápachu, ktorý sa určite ťahal z jedla, najmä v malom lietadle s obmedzenou ventiláciou vzduchu.

Viac o téme: LietadloJedloPasažierka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu