Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Mladík si chcel odpočinúť v lietadle: Potom si všimol desivý DETAIL a tŕpol od strachu

(Zdroj: TikTok/karlll_)

MONTREAL - Počas letu spoločnosti Air Canada jeden z cestujúcich zistil, že okno, vedľa ktorého sedel, nie je pevne utesnené. Zalarmoval preto palubný personál aj kapitána, ktorý krátko nato s lietadlom pristál. Bezpečnosť cestujúcich vraj ale ohrozená nebola.

Dvadsaťročný Karl Haddad zdokumentoval vo svojom TikTok videu udalosť z letu z kanadského Toronta do Montrealu. Mal vraj už za sebou 27-hodinovú cestu z Libanonu, keď si unavený oprel hlavu vedľa okna lietadla a odpočíval. Asi po hodine však zbadal čosi znepokojujúce. "Všimol som si, že časť okna je uvoľnená. Zľakol som sa a hneď som privolal stewarda, ktorý doviedol kapitána," hovorí. Ten mladíkovi oznámil, že čoskoro pristanú a ubezpečil ho, že všetko bude v poriadku.

@karlll_

once upon a time ##fyp ##viral ##plane

How You Like That - BLACKPINK

Podľa autora videa síce nešlo o núdzové pristátie, ale lietadlo vraj začalo klesať hneď po tom, ako si kapitán prezrel poškodené okno. Hovorca Air Canada neskôr uviedol, že v tomto prípade nešlo o poškodenie, ktoré by ohrozovalo pasažierov. "Bola to iba plastová časť okna, kde dochádza k posúvaniu žalúzie zhora nadol a naopak. Nešlo o kritickú konštrukčnú časť," objasnil. Podľa leteckých expertov sú okná lietadiel zostrojené tak, aby dokázali odolať viacerým záťažovým prvkom. Poškodenie, na ktoré poukázal Hadda, podľa hovorcu nie je dôvodomom na obavy. &

Viac o téme: Lietadlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu