Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Brunetka ostala zhrozená, keď jej dorazili šaty z Amazonu: Hore katastrofa a dole... ešte horšie!

(Zdroj: TikTok/girlfriendxoxoxo)

LOS ANGELES - Mladá žena z USA sa vo svojom TikTok videu podelila o šokujúce zábery čiernych šiat, ktoré si objednala cez internet. Už na prvý pohľad šetril ich výrobca na látke viac, ako bolo potrebné. Zákazníčka sa napriek tomu nad celou situáciou povzniesla, pobavila seba aj užívateľov a z beznádejne vyzerajúceho kúsku nakoniec dokázala vyrobiť nositeľné oblečenie.

Príbeh Američanky patrí do pestrej a bohatej skupiny príspevkov, ktoré zverejňujú rozčarovaní zákazníci nakupujúci cez internet. Obsah balíka doručený z e-shopu totiž veľmi často ani vzdialene nepripomína tovar, ktorý ponúkajú tieto obchody na svojich stránkach. Mladá žena vo svojom videu pózuje v dlhých čiernych šatách, ktoré ale rozhodne viac odhaľujú než zahaľujú.

@girlfriendxoxoxo Damit amazon #amazon #dressfail #dresstok ♬ original sound - Girlfriend

"Tak som si kúpila nové šaty z Amazonu. Na internete vyzerali naozaj rozkošne, ale na mne... jednoducho z toho zomieram," smeje sa vo svojom príspevku odetá v čiernych šatách s obrovským nevkusným výstrihom a rozparkami siahajúcimi až po pás. "Smejem sa, pretože sa neviem rozhodnúť, čo mám robiť. Určite na nich nie je dosť látky," dodáva. 

VIDEO Dievčina si z e-shopu objednala drahé šaty: Keď jej ich doručili, plakala od smiechu

Žena neskrýva svoj smiech a hovorí, že ju predajca oklamal a posiela ho do pekla. Napriek tomu si viacerí užívatelia myslia, že vôbec nie je až také zlé. "Páči sa mi, ako v tom vyzeráš," skonštatoval jeden. "Je to na tebe úplne úžasné," podotkol ďalší. Žena neskôr v ďalšom príspevku prezradila, že sa jej podarilo vyrobiť zo šiat nositeľný kúsok po tom, ako ich doplnila o šortky a korzet. 

Viac o téme: ŠatyE-shopOnline nakupovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu