Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Mladík poslal priateľke selfie: Keď zbadala ten nezvyčajný detail, nasledovali kopačky

(Zdroj: TikTok/angelalabaaa)

LOS ANGELES - Žena odhalila skrytý detail na fotografii, vďaka ktorému si uvedomila, že ju jej priateľ podvádza. Ten to ale poprel. Ľudia v komentároch priznali, že mužov skutok a konverzácia medzi ním a jeho priateľkou ich nahnevala.

Užívateľka TikToku známa ako angelalabaaa zverejnila video, ktoré zachytáva selfie fotografiu jej priateľa. Jej hlava zakrýva časť fotky. Keď sa však žena vo videu pohne, odhalí odraz v slnečných okuliaroch mladíka, na ktorých je jasne vidno ženu sediacu pred ním v niečom, čo vyzerá ako kanoe alebo kajak. "Ako som konečne pristihla svojho priateľa, ako ma podvádza a potom mi zavolá, aby sa so mnou rozišiel, keď som ho prichytila," uvádza sa vo videu.

@angelalabaaa how i finally caught my boyfriend cheating on me and then he calls me with her to break up once he was caught ☺️ #fyp #cheater #liar #WhenRiftanSays ♬ what the fuck was that - champagnemami

Na záberoch sa následne objaví textová konverzácia páru. "Ale pozri sa na odraz vo svojich okuliaroch," napísala dievčina. Jej priateľ pohotovo odpovedal: "Áno? Sú predo mnou?" Potom dodal: "Nerobím to so svojou rodinou." Podľa všetkého si nakoniec svoju priateľku zablokoval alebo vypol telefón. 

VIDEO Kráska zistila, že ju podvádza priateľ: Stačil jediný pohľad na malý detail v kúpeľni

V komentároch sa užívatelia podelili o svoj hnev. "Je to varovný signál, keď vás vaša polovička nepozýva na rodinné udalosti alebo dovolenky," myslí si jeden. Angela na to reagovala slovami, že priateľ jej kedysi povedal, že si nemyslí, že by bola pre nich dosť dobrá. "Tieto typy prešľapov sú prestrojeným požehnaním, verte mi," uistil ženu tretí z komentujúcich.

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu