Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Kráska zistila, že ju podvádza priateľ: Stačil jediný pohľad na malý detail v kúpeľni

(Zdroj: TikTok/melkristinaa)

NEWPORT BEACH - Američanka zdokumentovala vo svojom videu nepríjemný objav, ktorý na ňu čakal v kúpeľni jej priateľa. Vďaka nemu totiž pochopila, že jej je neverný. Z ďalšieho videa vyplýva, že po tomto zistení urobila dôležité životné rozhodnutie. Príspevok nazbieral množstvo komentárov, v ktorých ženy zdieľali okrem iného aj podobné skúsenosti.

Zahladiť stopy nevery sa očividne nepodarilo priateľovi istej Melanie z Kalifornie, ktorá našla v jeho kúpeľni trs umelých rias. Vo videu spresnila, že nemohli byť jej, pretože ona umelé mihalnice nenosí. Zdá sa, že nález na dlážke v kúpeľni jej zmenil život, pretože vidno, ako nakoniec odchádza aj s kuframi z priateľovho domu. Viacerí užívatelia naznačili, že mihalnice mohla nastražiť neznáma žena tak, aby ich priateľka našla. V jednom z komentárov sa tiež uvádza, že "dievčaťu pravdepodobne vypadli, keď si umývala tvár, pretože nikto by si netrhal drahé mihalnice"

@melkristinaa

##boyfriend ##bf ##cheater ##AEJeansHaveFun ##KeepItRealMeals

♬ original sound - da dopest

Niektoré ženy sa však priznali, že zvykli zámerne nechávať rôzne predmety u priateľov a týmto spôsobom si ich preverovali. "Pre istotu som nechala svoj dezodorant, oblečenie, topánky a zlomený necht v jeho izbe." Jedna dokonca uviedla, že obetovala retiazku na členok a nechala ju v priateľovom v aute pre prípad, ak by dostal chuť na iné dievčatá. 

VIDEO Dievčina si požičala priateľove tepláky: To, čo našla vo vrecku, ju totálne dorazilo

Mnohé ženy sa zároveň podelili o svoje skúsenosti, ako zistili, že ich partner podvádza. "Stalo sa mi to, keď som uvidela na dlážke cudziu rukavicu na natieranie opaľovacieho krému," píše sa v jednom komentári. "Našla som ružovú žiletku u môjho už bývalého priateľa. Prisahal, že sa s ňou len hral. Vtedy sme sa rozišli... v dobrom," napísala druhá. 

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu