Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tejto blondínke (23) by mali zobrať jej mercedes! Neuveríte, ako zdôvodnila svoju nehodu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/isabellaworthington1)

MANCHESTER - Žena, ktorá pod vplyvom alkoholu havarovala so svojím mercedesom, tvrdila, že obrubník bol príliš vysoký na to, aby sa mu vyhla. Príslušníci polície prezradili, že vodička bola na mieste činu priateľská a komunikatívna. V dychu mala však viac alkoholu, ako povoľuje zákon.

Isabellu Worthingtonovú zastavili policajti po tom, ako ju videli jazdiť v blízkosti obchodov v Manchestri. Všimli si totiž, že jej auto nie je v poriadku. Milovníčka večierkov z grófstva Cheshire však tvrdila, že len narazila o obrubník, pretože bol "neprirodzene vysoký". Hliadka, ktorá ju zastavila, nahlásila, že žena na mieste spolupracovala, bola priateľská a komunikatívna. Následne bola prevezená na policajnú stanicu. 

K incidentu došlo ešte 18. apríla večer, keď bola 23-ročná Worthingtonová na ceste domov po oslave s priateľmi. Najprv tvrdila, že pred jazdou nepila a požiadala policajtov, aby bola vec podaná na súd, čo daňových poplatníkov stálo 770 libier (vyše 900 eur). Blondínka neskôr zmenila svoju výpoveď v deň súdneho procesu po tom, čo si pozrela policajné zábery z incidentu. Testy odhalili, že mala 46 mikrogramov alkoholu v sto mililitroch dychu. Zákonný limit je 35 mikrogramov. Na magistrátnom súde vo Wigane dostala zákaz šoférovať na 14 mesiacov a tiež jej bola uložená pokuta vo výške 747 libier (880 eur) a výzva na zaplatenie nákladov a príplatkov vo výške 225 libier (265 eur). 

Tejto blondínke (23) by
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok/isabellaworthington1)

"Tento incident je veľmi jednoduchý. Polícia na mobilnej hliadke videla motorové vozidlo a potom počula škrípanie prichádzajúce z cesty. Videli obžalovanú na sedadle vodiča a pýtali sa jej, či pila. Policajtom sa priznala, že pila," povedal prokurátor Neil White na súde. Podľa neho boli dôkazy proti Worthingtonovej presvedčivé a silné a sudca nemal inú možnosť než ju uznať vinnou. 

Viac o téme: NehodaVodičkaAlkohol v krvi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu