Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Chlapček nechcel spávať vo svojej postieľke: Keď rodičia odhalili príčinu, prišlo im zle

(Zdroj: Youtube/Newspaper)

BANBURY - Pätnásťmesačný syn Shannon Richardsonovej sa pravidelne prebúdzal uprostred noci. Napriek tomu, že sa ho snažila utíšiť, chlapčekovi sa dlho nedarilo zaspať. Neskôr rodičia s hrôzou zistili, že príčinou nepokojného spánku je bezpečnostná kamera v detskej izbe.

Shannon a jej partner Jack boli nútení vyhodiť kameru z izby ich syna, pretože zistili, že sa z nej ozýva neznámy mužský hlas. Podľa matky sa malý Freddie budil pravidelne okolo druhej hodiny v noci. Ona alebo jeho otec ho vždy museli dlho upokojovať, ale chlapec odmietal zaspať. Iba nedávno, keď sa opäť raz prebudil, počuli z jeho izby hlboký mužský hlas. 

Zmätení rodičia si najskôr mysleli, že je niekto v dome. Jack utekal do synovej izby a keď zistil, že hlas pochádza z kamery, okamžite ju vypol. Neznámy muž vraj opakoval slová ako "baby" alebo "baba". Richardsonovú incident veľmi vystrašil. "Ako dlho ten hlupák sledoval synovu izbu?" pýta sa. 

Matka pri prezeraní VIDEA z kamery v detskej izbe skamenela od hrôzy: Počujete to aj vy?

Netuší, o koho by mohlo ísť a bojí sa, že do kamery sa nabúral niekto z ich okolia, kto ich domácnosť sledoval dlhší čas. "Boli sme v šoku, normálne nám prišlo zle. Nevedela som, čomu mám veriť alebo čo si mám myslieť. Zrazu som nechcela byť vo svojom dome, necítila som sa tam v bezpečí. Bála som sa, pretože som nevedela, či ide o niekoho miestneho," pokračuje Shannon, ktorá sa taktiež bála nechať Freddieho samého v izbe. Istý čas preto spával s ňou v posteli. 

Baby monitor dostala ako darček počas svojho tehotenstva a začala ho používať hneď po narodení syna. Považovala ho za veľmi užitočný, keďže vďaka nemu vedela, že Freddie je v poriadku. Nedávny incident ju však vydesil natoľko, že sa ho rýchlo zbavila. 

Viac o téme: DieťaBezpečnostná kamera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu