Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Blondínka zistila, že jej priateľ chodí na striptíz: Takto to odhalila, stačilo spraviť jediný krok

(Zdroj: TikTok/kristenslonicki)

BOSTON - Vďaka moderných technológiám sa dá nevera polovičky odhaliť veľmi jednoducho. Nemusíte dokonca ani čítať správy toho druhého, stačí si zosynchronizovať telefóny, ako to urobil tento pár. Žena na neveru prišla vďaka počtu krokov, ktoré sa začali zvyšovať po tom, ako jej priateľ napísal, že ide spať.

Hviezda TikToku Kirsten Slonicki povedala, že ona a jej teraz už bývalý priateľ mali svoje telefóny zosynchronizované, aby mohli súťažiť, kto každý deň urobí najviac krokov. Ale jedného dňa, keď jej priateľ povedal, že ide spať, si všimla, že jeho počet krokov stále stúpa. To dokazuje, že klamal. 

VIDEO Dievčina (18) vykonala test vernosti: To, čo u mladíka odhalila, ju absolútne šokovalo

Kirsten ho konfrontovala, ale mladík najprv všetko popieral. Neskôr zistila, že navštívil striptízový klub, čo by jej až tak nevadilo. Väčším problémom bola jeho nečestnosť a to, že klamal. "Nikdy sa nedozvedel, ako som zistila, že bol v ten večer na striptíze," vysvetlila. Pôvodne vraj nemala v pláne skontrolovať počet krokov svojho priateľa, ale svojej kamarátky. Vtom si však uvedomila, že počet krokov jej polovičky stúpa aj napriek tomu, že si údajne išiel ľahnúť. 

@kristenslonicki

he never did find out how i knew he was at the strip club that night.. best hacks revealed lol also i wouldnt have even cared, why u lying #dobetter

♬ original sound - Shemara_london

Video zožalo veľký úspech, len za prvých pár dní zaznamenalo 200 000 zhliadnutí spolu s tisíckami pozitívnych reakcií. Jeden užívateľ ho považuje za geniálne, zatiaľ čo iný ho jednoducho okomentoval slovami: "Ó, zlatko, práve si mi dala ten najlepší nápad." 

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu