Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chlapík zistil, že jeho manželka spáva so susedom: Poslal mu odkaz na FOTO, ktorý obletel svet

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Na internet sa dostal odkaz muža, ktorý pristihol svoju manželku pri nevere so susedom. Užívatelia Redditu označili slová v odkaze za pasívno-agresívne. Príspevok komentovalo množstvo ľudí, jeden z komentujúcich dokonca priznala, že mužov odkaz je sarkazmus na olympijskej úrovni.

VIDEU Štvornásobná matka pri prebaľovaní bábätka zistila, že ju podvádza manžel: Jasný dôkaz!

Na stránke Reddit bol zverejnený odkaz od mladíka, ktorý zistil, že ho podvádza manželka. To ho motivovalo k napísaniu svojského odkazu adresovaného chlapovi, ktorý mu "kradne" jeho polovičku. "Hej, len som ti chcel dať vedieť, že spíš s niekým, kto je vydatý, a nie sme v otvorenom vzťahu, takže by si s ňou nemal robiť nechutnosti. Uvedomujem si, že ľudia sa môžu niekedy cítiť osamelo, takže mi nevadí, ak občas prídeš na pivo, keď som vonku, ale v budúcnosti by si ma mohol upozorniť, aby som ti uhol autom," stojí v odkaze. 

Príspevok okomentovali stovky ľudí. "To ‚hej‘ je trochu konfrontačné. Mohli ste byť jemnejší," zavtipkoval jeden z užívateľov. "Som Brit a nemôžem prísť na to, či je to sarkazmus na olympijskej úrovni, alebo som niečo prehliadol. Kde ste nechali tento odkaz?" pýta sa ďalší. Mnohí užívatelia autora odkazu poľutovali a odkázali mu, že by to mal susedovi poriadne vytmaviť. 

Viac o téme: SexSusedNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu