Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Kuriér dostal padáka: Otvoril dvere na dodávke a tam... toto mu šéf neodpustil!

(Zdroj: TikTok/patrickhook01)

FLORIDA - Nedávno sa na internete objavilo video, ktoré neznámemu vodičovi spoločnosti Amazon poriadne zavarilo. Na záberoch bola totiž zachytená žena v šľapkách a krátkych čiernych šatách, ktorá sa nenápadne vykradla zadnými dverami von z auta. Ako sa neskôr ukázalo, kuriér prišiel o miesto.

Video, ktoré bolo nakrútené ešte v júli 2019 v rezidenčnej štvrti na Floride, zachytáva, ako vodič Amazonu pomaly otvára zadné dvere dodávky. Zrazu sa z nej vykradla neznáma blondínka v šľapkách a nenútene odišla preč. Zdá sa, že si vybrala zo šiat telefón a niekam volala.

@patrickhook01

Amazon be different#fyp #viral #florida #amazon #KFCSecretMenuHacks

♬ CRACKHEAD - iLOVEFRiDAY

Video bolo zverejnené na TikToku minulý týždeň a odvtedy získalo viac ako 11 miliónov zhliadnutí. Užívatelia neváhali a zábery rýchlo okomentovali. "Balík bude doručený o deväť mesiacov. Ďakujem," napísal jeden z komentujúcich. "Toto je nová služba zadných dverí od Amazonu," zažartoval ďalší. 

VIDEO Kuriérka sa stala hitom internetu: To, čo spravila s balíkom, by urobil len málokto

Hoci kuriér ani žena neboli verejne identifikovaní, hovorkyňa Amazonu Maria Boschettiová pre Fox News prezradila, že mladík prišiel o prácu. "Jeho konanie nebolo v súlade s vysokými štandardami, ktoré máme pre našich partnerov doručovacích službách a ich vodičov. Umožnenie vstupu neoprávnených cestujúcich do doručovacích vozidiel je porušením pravidiel Amazonu a vodič už nedoručuje balíky zákazníkom Amazonu," informovala Boschettiová.

Viac o téme: KuriérAmazon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu