Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

FOTO Belinda zahryzla do obľúbeného zákuska: Ešteže som to neprehltla! Keď uvidíte, čo v ňom bolo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ADELAIDE - Zákazníčka Belinda mala obrovské šťastie, že neprehltla sklo, ktoré omylom skončilo vo vanilkovom zákusku. Chladený polotovar si kúpila v reťazci Woolworths. Vedenie spoločnosti sa jej ospravedlnilo a v snahe predísť podobným incidentom rokuje s dodávateľom.

Belindu Woodroofeovú z austrálskeho Adelaide šokoval nález v zákusku, ktorý si chcela dopriať. "Takmer som to prehltla,"  okomentovala na Facebooku fotografiu, na ktorej je zachytený kúsok skla. Radšej vraj ani nechce pomyslieť na to, čo by sa stalo, keby ho prehltla.  Ako ďalej uviedla, všetko by sa mohlo skončiť oveľa horšie najmä v prípade, ak by tento cudzí predmet prehltlo malé dieťa. 

K incidentu sa vyjadril hovorca spoločnosti Woolworths, v ktorej predajni si Woodroofeová zákusok kúpila. Údajne ide o ojedinelú záležitosť. "Bezpečnosť potravín berieme veľmi vážne a znepokojilo nás, keď sme sa o tom dozvedeli. Zákazníčku sme už kontaktovali a poskytneme jej plnú náhradu za daný produkt," informoval hovorca. Spoločnosť sa podľa jeho slov snaží zistiť, ako k tejto nehode došlo a aké opatrenia je potrebné prijať, aby sa nič podobné nezopakovalo. 

Viac o téme: SkloJedloHnus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu