Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Internet obletela FOTO záhadného ostrova: Nikto nevie, kde sa nachádza ani ako vznikol

(Zdroj: Reddit/kokoblocks)

BRATISLAVA - Na internete sa objavil záber tajomného ostrova, ktorý niekto odhalil na Google mapách. Zaujímavé je najmä to, že ostrov je kompletne začiernený. Ľudia preto začali špekulovať, čo to mohlo spôsobiť. a či dokonca nejde o podvod.

Ostrov by poslúžil ako perfektné miesto na nakrútenie epizódy mysteriózneho seriálu s názvom Nezvestní. Pohľad naň sa objavil na stránke Reddit a ľudia si teraz lámu hlavu nad tým, kde sa nachádza a ako vôbec vznikol. Niektorí sa domnievajú, že tento ostrov alebo atol bol "cenzurovaný". "Vyzerá to byť z nejakého dôvodu cenzurované," napísala jedna osoba. 

Užívateľ známy ako goldenstar365 sa podujal vysvetliť túto záhadu. "Dobre, takže skutočnou odpoveďou je, že modrá farba okolo ostrova je dotretá farbou, takže oceány na mapách pôsobia jednotne. Ostrovy sa pridávajú vymazaním časti tejto modrej. Niekedy ale prácu odfláknu. To, čo vidíte pohybovať sa dovnútra, je umelá farba oceánu, skutočný oceán s vlnami, pláž, ostrov. Pokiaľ ide o tvar, neviem, človeče, ostrovy existujú vo všetkých tvaroch a veľkostiach. Nediskriminujem."

VIDEO Mrazivý objav na Google Earth: Keď zbadal, čo sa ukrýva pod mostom, naskočili mu zimomriavky

Najzábavnejšou odpoveďou bol komentár neznámeho užívateľa Redditu, ktorý ostrov nazval "vstupom do Dutozeme". Ide o koncept z konca 17. storočia, podľa ktorého je planéta Zem úplne dutá alebo obsahuje významný vnútorný priestor.

Viac o téme: OstrovZáhadaGoogle Maps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu