Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Matka ostala v šoku, keď zistila, kde sa skryl jej syn: Ani vo sne by vám to nenapadlo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Každé dieťa sa občas rado vyhne istým činnostiam. Kým niektoré sa ukrývajú pred upratovaním rozhádzaných hračiek, iné pred kúpaním. To je príklad tohto batoľaťa, ktoré si našlo skrýšu v otočnom servírovacom stolíku. Jeden z užívateľov vyjadril obavy z toho, čo by sa stalo, keby matka dieťa nenašla.

Trojnásobná mama Cortney Loffredová zverejnila na TikToku video, ktoré zachytáva neuveriteľne stiesnené miesto, kde našla svojho najmladšieho syna skrývať sa. Snažil sa tak vyhnúť kúpaniu. Video sa začína tým, že mama pomaly otáča rotujúcu poličku v kuchynskej skrini. "Zatlač na to, potlač, poď sem," hovorí zmätená mama, keď sa snaží syna povzbudiť, aby pomohol roztočiť poličku. 

FOTO Matka (34) nechala deti sledovať TV: Potom si pozrela desivý záznam z kamery a skoro odpadla

V pozadí je počuť starších súrodencov batoľaťa, ako sa hádajú. "Chlapci, prestaňte sa hádať. Snažím sa dostať vášho brata von z otočného servírovacieho stolíka," povedala Loffredová a vrátila s k svojej prvoradej úlohe. Netrvalo dlho a poličku sa podarilo otočiť dostatočne na to, aby z nej vykukol chlapček. Vôbec sa nezdá, že by bol vystrašený z toho, ako strávil čas uviaznutý v kuchynskej skrinke. 

@cortneyloffredo

My youngest found a new hiding spot before bath time. ##momlife ##boymomma ##TreatiestCupContest ##fyp ##mylife ##ForYouPizza

♬ original sound - Cortney Loffredo

Roztomilé video bolo od svojho minulotýždňového zverejnenia zhliadnuté už viac ako miliónkrát. Aj keď dobrodružstvo batoľaťa malo v tomto prípade šťastný koniec, viacerí užívatelia vyjadrili obavy, čo by sa stalo, keby sa chlapec nenašiel. "Predstavte si, že by tam zaspal. Mohlo sa to skončiť katastrofou," napísal jeden z komentujúcich.

Viac o téme: DieťaBatoľa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu