Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Horor na dovolenke v Chorvátsku: Kráska (22) vypadla z hotelového balkóna!

(Zdroj: Facebook/Jennifer Walsh)

DUBROVNÍK - Dvadsaťdvaročná britská turistka bojuje o svoj život po tom, ako utrpela ťažké zranenia po páde z balkóna v chorvátskom meste Dubrovník. Jej rodina hovorí o najťažších chvíľach v ich životoch, všetci dúfajú, že ich milovaná príbuzná sa z toho dostane.

Jennifer Walshová zo škótskeho Edinburghu trávila uplynulý týždeň v Chorvátsku, ktoré si ju vraj absolútne získalo. Uplynulú sobotu sa ale prihodilo niečo strašné; vypadla z hotelového balkóna, v dôsledku čoho utrpela viacnásobné krvácanie do mozgu a zlomeniny lebky, rebier a končatín. Po prevoze do nemocnice okamžite podstúpila operáciu, ktorá jej zachránila život. Jej stav je ale naďalej vážny a je udržiavaná v umelej kóme. 

"V sobotu 2. októbra nám zavolali z Chorvátska a oznámili, že moja krásna sestra spadla z balkóna. Spolu s rodičmi sme ostali v absolútnom šoku, pretože sme nevedeli, čo s ňou je a či to vôbec prežije," opísala hrozivé pocity sestra Sara. 

Walshovej rodičia za dcérou prileteli hneď na druhý deň, aby boli v týchto extrémne ťažkých chvíľach pri nej. Okrem starostí o jej zdravie navyše pribudli aj tie finančné. Jennifer totiž nemala cestovné poistenie, a tak bude musieť jej rodina uhradiť liečebné náklady. Walshovci preto zorganizovali zbierku, pomocou ktorej sa snažia získať potrebné financie. "Naša Jen je to najsilnejšie dievča, ktoré veľmi milujeme. Určite sa z toho dostane," uzavrela Sara. 

Viac o téme: TuristkaChorvátsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu